Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top 10 comedii pe care sigur trebuie să le vezi. Numărul 6 este de neratat

Top 10 comedii pe care sigur trebuie să le vezi. Numărul 6 este de neratat

Filme de comedie

Dacă vrei să te relaxezi după o zi stresantă la birou, sau pur și simplu comediile te fac să te simți mai bine și te fac să uiți de problemele cotidiene măcar pentru câteva zeci de minute, atunci cu siguranță trebuie să știi ce să vizionezi anul acesta. Iată un top al celor mai bune zece filme de comedie din 2020.

1. Knives out / La cuțite

Este unul dintre cele mai bune filme de comedie din 2020, cu o distribuție bogată. Nume precum Christopher Plummer, Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon joacă în acest film.
Poveste începe cu moartea lui Harlan Thrombey, un scriitor. Un detectiv este angajat să soluționeze moartea acestuia și de acolo începe totul.

2. Like a boss

Le are în centrul pe două prietene, Mel (Rose Byrne) și Mia (Tiffany Haddish), care conduc o companie de cosmetice. Relația lor și compania este pusă la încercare după ce o rivală vrea să le fure idelile.

3. Bad boys for life

Este o reluare a seriei cu același nume. Will Smith și Martin Lawrence revin în rolurile lui Mike Lowery și Marcus Burnett, iar comedia alături de acțiune fac din acest film unul savuros.

4. Dolittle

Robert Downey Jr revine în rolul doctorului care putea vorbi cu animalele. Acesta trebuie să caute un leac pentru regină, iar râsetele continuă pe tot parcursul poveștii.

5. Sonic the Hedgehog

Personajul care este cunoscut inclusiv din desenele animate, revine într-o aventură plină de peripeții. Personajele își unesc forțele pentru a-l învinge pe maleficul Dr. Robotnik.

6. 10 jours sans maman – 10 zile fără mama

După cum îi spune numele, această comedie îl înfățisează pe un tată care rămâne singur acasă cu cei patru copii ai săi. Aventurile se țin lanț, iar inclusiv micul dejun devine o provocare.

7. Onward

Este un film de animație potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Chris Pratt si Tom Holland fac echipă în primul film al Pixar după doi ani de pauză. Aventurile se țin lanț, după ce frații reușesc să învie doar picioarele tatălui lor, nu tot corpul.

8. My spy / Profu’ de spionaj

Are în centru o fetiță de nouă ani și un spion CIA. Aceasta este deosebit de inteligentă și îl descoperă pe Dave Bautista, care îl joacă pe JJ. Acum, el trebuie să o învețe pe puștoaică să fie spion.

9.The SpongeBob Movie: Sponge on the Run / SpongeBob: Misiune de salvare

The SpongeBob SquarePants Movie (2004) si The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) au făcut vâlvă la momentul apariției, iar acum această comedie pare că o să fie și ea pe placul spectatorilor și criticilor. Aventurea este cuvântul cheie, iar acest film merită văzut cu toată familia.

10. Free Guy / Eliberați-l pe Guy

Guy, un funcționar cu o viața monotonă, are parte de aventura vieții lui după ce cu ajutorul unei perechi de ochelarii reușește să aibă o viață palpitantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: