Redactia.ro
Home » Știri » TOP 10 locuri din București unde poți cânta karaoke

TOP 10 locuri din București unde poți cânta karaoke

Mulți tineri iubesc să facă karaoke. Se și distrează, dar își exersează și abilitățile de a cânta. Am făcut o listă a locurilor din Capitală unde poți cânta karaoke alături de prieteni sau familie.

TOP 10 locuri din București unde poți cânta karaoke

Localurile în care se poate cânta muzică karaoke sunt distractive pentru tineri și nu numai. Poți fi organizate petreceri la care se poate cânta live diverse melodii dintr-un playlist predefinit. Efectele amuzate sunt garantate și-n anumite cazuri, chiar se poate descoperi că o persoană are voce. Oricum ar fi, distracția este întotdeauna la cote maxime. Iată unde poți cânta karaoke în București.

Sfaturi pentru a fi cât mai bun la karaoke

Dacă ați fost la karaoke, cunoașteți sentimentul deosebit de milă de karaoke. Este atunci când cineva se îndreaptă cu încredere spre microfon, melodia stridentă a muzicii de fundal se declanșează și toată lumea își dă seama imediat că acea persoană habar nu are ce face. A uitat că melodia nu este doar un refren lung, că versul este de fapt complicat, că notele sunt pur și simplu în afara gamei lor, sau că a ratat prima replică și este condamnat să fie cu un ritm în minus pe tot parcursul cântecului. Karaoke ar trebui să fie rău, dar nu în felul acesta.

Există o linie fină între experimentarea distractivă și dezastru atunci când vine vorba de karaoke. Acolo trăiește măreția. Câteva pahare de sake îți pot da curajul de a cânta „Guns and Ships” din Hamilton, spre șocul tuturor, sau te pot transforma în tipul care se împiedică cu disperare în „Paradise ty the Dashboard Light”. De aceea am descoperit că, indiferent ce altceva alegi să cânți, este bine să ai un cântec sau două pe care știi că le poți cânta. Petreceți puțin timp pregătindu-vă și nu veți mai intra niciodată în panică din cauza unei invitații la karaoke.

Învață să recunoști o capcană de karaoke

Adesea, când alegem cântece de karaoke, ne gândim la cârlige. Există un refren despre care știm că toată lumea din sală vrea să cânte împreună cu noi și îl băgăm fără să ne gândim dacă știm de fapt cum merge cântecul. Odată, un prieten a pus „Virtual Insanity” de la Jamiroquai, ca și cum nu ar avea versuri sincopate și răsucite și un fel de deznodământ cu cuvinte vorbite pe care nu le poți face decât dacă ești Jay Kay (știi tu, solistul de la Jamiroquai, nu mă întreba de ce știu asta).

Înainte de a alege un cântec, gândiți-vă: Are un intro incredibil de lung sau un solo de chitară la mijloc, în care vei sta degeaba așteptând ca versurile să se reia? Știi de fapt cum decurg versurile? Toată partea din spate a cântecului este refrenul repetat de cinci ori, astfel încât toți cei care ascultă să se plictisească și să aștepte să închei? Știi măcar să cânți rap? Luați în considerare aceste lucruri. În caz contrar, vei fi acolo sus, crezând că toată lumea va râde veselă la interpretarea ta de „Who Let the Dogs Out?”, fără să realizezi că acel cântec este al naibii de greu. Respect pentru Baha Men.

Nu trebuie să ai o voce bună pentru a fi bun la karaoke

Jesse Rauch, comisarul de la District Karaoke din Washington, D.C., vrea să sublinieze că nu trebuie să ai o voce bună pentru a fi bun la karaoke. „Ceea ce contează este cât de mult din tine ești capabil să adaugi – cât de multă distracție, sau energie, sau dramatism, poți infuza în interpretarea ta?”. Cu toate acestea, dacă vocea îți crapă, probabil că nu vei putea să te concentrezi pe o interpretare dramatică. Fă-ți o idee despre care este gama ta vocală. La naiba, cântă niște game la duș și vezi cât de sus și cât de jos poți să ajungi. Doar nu încercați să cântați „Kiss” a lui Prince dacă sunteți bariton.

Cele mai bun localuri din București unde poți cânta karaoke

  • Mojo – combinația ideală pentru a cânta muzică karaoke, dar și pentru a asculta live variate formații și trupe de muzică.
  • Tunes Karaoke – este un local în care te poți distra de minune cu prietenii, fiindcă îți pune la dispoziție multiple moduri de distracție.
  • Viilor Pub – genul de local cu muzică karaoke în care vei beneficia de vaste posibilități de relaxare. Plus că aici poți asculta și muzică live, iar spațiul se poate transforma cu ușurință și-n modul de expunere pentru alte genuri de activitate.
  • Oldies – cunoscut pentru atmosfera spectaculoasă creată în urmă cu foarte mulți ani, acest local a rămas în topul preferințelor celor care vor să se bucure de un karaoke ca la carte.
  • Coyote Café – dacă tot vrei să-ți exersezi talentul vocal, de ce să nu o faci într-un mediu care-ți facilitează o serie de avantaje? Acesta este localul care îți permite să te bucuri de karaoke alături de prieteni, dar și de necunoscuți.
  • Karaoke Party Bucuresti – puteți face karaoke in fiecare sâmbăta – la Grill Pub. Aici găsiți întotdeauna o atmosferă care vă va scoate din anonimat.

     

  • Club Panters- Este unul dintre cluburile preferate de cei care obișnuiesc să se distreze astfel. Puteți merge în mai multe zile din săptămână, dar mai ales sâmbăra și duminica.
  • Arcade Café-Este un club cunoscut de karaoke. Mulți au urcat pe scenă și și-au arătat talentul muzical, mai bun sau mai puțin bun, alături de prieteni.
  • Club ONX– Aici s-au desfășurat adevărate spectacole de karaoke de-alungul timpului. În cazul în care sunteți în pană de idei, alegeți acest club pentru distracție garantată.

     

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: