Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top 10 melodii ale tuturor timpurilor. E mereu o plăcere să le asculți din nou

Top 10 melodii ale tuturor timpurilor. E mereu o plăcere să le asculți din nou

Muzica tuturor timpurilor

O mulțime de melodii excelente din toate timpurile și-au lăsat amprenta asupra istoriei muzicii, dar și asupra publicului. Pentru a afla care sunt melodiile preferate ale lumii, o televiziune din Australia a alcătuit un sondaj, iar telespectatorii au votat cele mai frumoase melodii din toții anii.

Top 10 cele mai frumoase melodii din toate timpurile

Top 10. Pe locul 10 se află melodia celebrului artisti Usher împreună cu Lil Jon și Ludacris. Piesa Yeah a făcut furori încă din anul 2004, când a avut loc debutul. De atunci, artistul Usher este cunoscut pentru piesa de succes Yeah care continuă să răsune în toate colțurile lumii.

Top 9. Pe locul 9 se află celebra melodie a artistei Toni Braxton, Unbreak my Hear. Melodia a fost lansată în anul 1996, iae melodia are în momentul de față, 490 de milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă că publicul a rămas fascinat de piesa care a fost lansată în urmă cu 24 de ani.

Top 8. Mariah Carey se află pe locul 8 al clasamentului cu melodia We belong together. Piesa a debutat în anul 2005, iar de atunci aceasta continuă să fie ascultată de oamenii de pe tot globul.

Top 7. Pe locul 7 se află melodia fenomen al celebrului artist Bruno Mars împreună cu Mark Ronson. Uptown Funk a devenit una dintre cele mai ascultate piese din anul 2015. Când piesa răsună este aproape imposibil să stai jos.

După cinci ani, pieasa continuă să fie ascultată în toate cluburile din toată lumea.

Top 6. Trupa Beatles, una dintre cele mai influente trupe din anii 70, a lansat piesa Hey Jude, care a rămas pe buzele tuturor celor care se distrau pe muzica lor.

După 50 de ani, oamenii de pe tot globul continuă să asculte piesa trupei The Beatles. Se pare că această melodie nu va fi uitată niciodată și va fi ascultată de generațiile viitoare.

Top 5 cele mai frumoase melodii din toate timpurile

Top 5. Piesa Bohemian Rhapsody, cântată de trupa rock Queen, a fost lansată în anul 1975. Pieasa s-a aflat pe primul loc în topuri timp de nouă săptămâni, ceea ce denotă faptul că acest cântec a fost adorat de milioane de oameni.

Top 4. Piesa I gotta Feeling, cântată de The Black Eyed Peas s-a transformat într-un adevărat imn al tuturor petrecerilor în anul 2009. Și în momentul de față, această piesă se bucură de aceeași popularitate. Asta-i dovada vie că melodiile vechi nu mor niciodată!

Top 3. Party Rock Anthem a făcut senzație în cluburile de pe tot globul cu melodia LMFAO, lansatăb în anul 2011. Melodia continuă să răsune la radio și la Tv încă de la debut. Party Rock Anthem se bucură de un succea enorm de fiecare dată când lansează câte o melodie, iar publicul sunt nerăbdători de fiecare dată să le cânte piesele.

Top 2. Aproape de vârful clasamentului se află melodia Gangsta’s Paradise, cântată de Coolio. Pieasa a fost lansată în urmă cu 25, fiind linia sonoră a filmului Dangerous Minds, în care Michelle Pfeiffer a fost rol principal.

Melodia continuă să fie pe buzele tinerilor pasionați de melodiile anilor 90.

Top 1. Așadar în vârful clasamentului se află melodia care a înduioșat, a bucurat și a emoționat o lume întreagă. My heart Will go on, a artistei Celine Dion a fost imnul anilor 90. Lansată în anul 1997, cântecul My heart will go on a fost declarat piesa anului 1998.

Melodia a făcut parte din cadrul coloanei sonore a filmului blockbuster Titanic, apărut în anul 1997. Piesa a primit două premii Grammy pentru „Cea mai bună interpretare live” și „Cântecul anului”.

Și în prezent, melodia continuă să fie ascultată de milioane de iubitori de muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: