Redactia.ro
Home » Monden » Top 10 vedete din România care au picat BAC-UL. Cine se află în fruntea listei

Top 10 vedete din România care au picat BAC-UL. Cine se află în fruntea listei

GALERIE FOTO (13) Top 10 vedete din România care au picat BAC-UL

Top 10 vedete din România care au picat BAC-UL. Din nefericire, unele vedete din România au ales faima dincolo de orice altă diplomă. Spre surprinderea unora, numeroase vedete cunoscut din România au întâmpinat probleme la examenul de Bacalaureat și nu s-au descurcat chiar atât de bine pentru a-l promova. Citește mai jos și află care sunt cele 10 star-uri din România care nu au reușit să treacă Bacalaureantul?

Top 10 vedete din România care au picat BAC-UL. Cine se află în fruntea listei

Top 10 vedete din România care au picat BAC-UL. Deși acum sunt cunoscute în întreaga țară și sunt extrem de talentați pe partea artistică și nu numai, unele vedete din România nu au reușit să treacă examenul de Bacalaureat. De la fotbaliști, artiști, până la prezentatori tv. Surprinzător este faptul că majoritatea au picat examenul la Limba și literatura română. Potrivit Cancan.ro, mai jos găsiți lista cu cele 10 vedete din România care nu au reușit să obțină note bune la BAC.

Pe locul 10-9 se află fotbaliștii Ianis Stanciu și Ionel Dănciulescu. Cei doi au fost puși în dificultate de examenul de bacalaureat, pentru că au pus pe primul loc cariera. La acea vreme, fotbaliștii nu au putut să lipsească de la antrenament, așa că nu s-au prezentat la BAC.

Pe locul 8 se află Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 al Capitalei. În perioada Bacalaureatului, politicianul a fost prins copiiind, motiv pentru care a fost eliminat din sală. După un an, celebrul politician a reușit să susțină iarăși examenul, pe care l-a trecut cu brio.

Adelina Pestriță a picat BAC-ul cu nota 3

Pe locul 7 se numără fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la CLejani, Margherita. Tânăra a picat bacalaureatul, cu toate că a obținut note acceptabile. La limba si literatura română a luat nota 6,4, la istorie 5,2 și la geografie nota 6.35.

Pe locul 6 se află nimeni alta decât Adelina Pestrițu, celebra influenceriță. Bruneta a trecut prin momente dificile la examenul de BAC, după ce a picat la Limba română cu 3,60.

Pe locul 5 se află sora Nicoletei Luciu, Iuliana. Vedeta a obținut o notă proasă la chiar la oral. Iuliana Luciu a primit nota 3,30, dar a reușit să treacă examenul de Bacalaureat după ce a obținut nota 7,45 la scris.

Pe locul 4 este celebrul prezentator de la Antena Stars, Dan Capatos. Vedeta tv a luat nota 3 la Limba și literatura română, iar din spusele acestuia, în acea zi s-a certat cu profesoara și a fost dat afară din examen. Nota 3 a luat-o pentru că deja apucase să completeze câteva exerciții până la izbucnirea scandalului.

Pe locul 3 este fosta gimnastă Andreea Acatrinei care a avut probleme mari tot la limba română. Sportiva a primit nota 2,30 la BAC.

Pe locul 2 se află pasionatul de operă, Costel Busuioc care a reușit să câștige concursul de talente din Spania. Cu toate astea, artistul a reușit să primească la examenul de Bacalaureat, la Limba română, nota 1,20.

Pe primul loc se află Ionuț Voicu, fostul membru al trupei Ro-Mania. Acesta a picat examenul de BAC după ce obținut nota 1, iar în sesiunea de toamnă a luat nota 3.80.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: