Redactia.ro
Home » Știri » Top 3 seriale pe care să le urmărești dacă ai cont la HBO Go

Top 3 seriale pe care să le urmărești dacă ai cont la HBO Go

Luna august este, de fapt, o lună importantă pentru HBO, deoarece mult-așteptatul serial prequel al Game of Thrones, House of the Dragon, va avea premiera pe 21 august. Dar mai sunt câteva săptămâni până atunci, și ce ar trebui să urmărim între timp? Dacă doriți să revedeți lumea din Game of Thornes sau să vă puneți la curent cu noul sezon din Westworld, aceasta este șansa dumneavoastră. Al doilea sezon din Industry oferă, de asemenea, o intrigă modernă, în timp ce The Rehearsal aduce râsul stânjenitor din situațiile sale bizare.

Top 3 seriale pe care să le urmărești dacă ai cont la HBO Go

The Rehearsal (2022)

Niciodată nu poți fi prea pregătit… sau poți? În serialul The Rehearsal de la HBO, Nathan Fielder se joacă, în esență, pe sine însuși ca un om care poate ajuta oamenii să treacă peste momentele ciudate din viața lor prin repetiții constante și elaborate despre cum vor să se desfășoare lucrurile. De asemenea, Nathan nu se teme să se introducă în repetițiile sale, chiar dacă se abate de la scopul inițial de a-și ajuta subiecții. Și nu toată lumea este mulțumită când descoperă cât de mult a mers Nathan pentru a pregăti repetiții pentru marile evenimente din viața lor, dar nu are conștiința de sine pentru a se opri din asta.

Mind Over Murder (2022)

HBO se scufundă din nou în domeniul crimelor adevărate în această vară cu un nou documentar, Mind Over Murder. Acest serial în șase părți se scufundă în uciderea din 1985 a lui Helen Wilson, o bunică de 68 de ani care locuia în Beatrice, Nebraska. Șase persoane au fost în cele din urmă acuzate de crima care a șocat o comunitate, iar cinci dintre ele au fost obligate să mărturisească. Cu toate acestea, „cei șase din Beatrice” au fost exonerați în 2009 prin probe ADN, ceea ce a divizat din nou micul oraș. Mind Over Murder încearcă să găsească răspunsuri, dar adesea ridică întrebări mult mai tulburătoare despre anchetele penale și procedurile poliției.

Irma Vep (2022)

Alicia Vikander este o actriță binecunoscută, dar o va interpreta pe Mira, o adevărată vedetă de cinema în toate sensurile cuvântului, în viitorul remake al lui Irma Vep, realizat de HBO. În această versiune modernă a filmului din 1996, Mira este disperată după un nou început în carieră și după ceva diferit față de toate rolurile de supererou de la Hollywood. De aceea, ea acceptă să joace rolul Irmei Vep într-un remake al filmului mut Les Vampires. Dar lucrurile încep să devină ciudate atunci când Mira constată că viața ei și personajul Irmei se întrepătrund din ce în ce mai mult. Într-un fel, ea devine mai mult Irma decât Mira. Asta înseamnă să mergi prea departe cu actoria metodică.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: