Redactia.ro
Home » Horoscop » Top 3 zodii care aduc energii negative și conflicte. Sunt „malefice” și asociate cu „întunericul” 

Top 3 zodii care aduc energii negative și conflicte. Sunt „malefice” și asociate cu „întunericul” 

În astrologie, se spune că unele semne zodiacale pot aduce energii negative și conflicte în viața celor din jurul lor. Astăzi vom explora top trei zodii considerate a fi „malefice” și care sunt, deseori asociate cu„întunericul”. Totuși, nu este o regulă că toți nativii care aparțin acestor zodii împrăștie negativism:

Scorpion

Scorpionul este adesea considerat cel mai „malefic” semn zodiacal. Această zodie este guvernată de Pluton, planeta transformării și a misterelor profunde. Energia lor intensă și pasiunea puternică pot fi uneori însoțite de laturi întunecate ale personalității lor. Scorpionii pot fi geloși, posesivi și răzbunători atunci când se simt trădați sau răniți. Ei pot provoca conflicte intense și pot fi adesea atrași de aspectele mai întunecate ale vieții.

Cu toate acestea, merită menționat că, într-o manieră pozitivă, Scorpionii au și o putere interioară remarcabilă, un simț al loialității și o determinare neobosită de a-și atinge obiectivele.

Gemeni

Gemenii sunt adesea considerați comunicatori carismatici și jucăuși! Totuși, această zodie poate aduce și energii negative și conflicte. Nativii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării și a gândirii rapide, iar în ciuda acestui fapt, personalitatea lor duală poate duce la schimbări bruște de dispoziție și la dificultăți în menținerea relațiilor stabile. Aceștia pot fi superficiali, nerăbdători și predispuși la dezinformare sau manipulare. Prin urmare, Gemenii pot provoca conflicte și neînțelegeri în interacțiunile lor cu ceilalți.

Cu toate acestea, merită menționat că Gemenii au și un farmec aparte și o adaptabilitate remarcabilă, care îi poate ajuta să iasă din situații dificile.

Capricorn

Capricornul, guvernat de Saturn, este adesea asociat cu responsabilitatea și ambiția, dar cu toate acestea, latura întunecată a acestei zodii poate fi exprimată prin tendința nativilor de a fi dominatori, reci din punct de vedere emoțional. Capricornii pot fi foarte critici și severi atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur. Energia lor concentrată pe succes și putere poate aduce conflicte în relațiile personale, în special atunci când se simt amenințați sau subevaluați.

Cu toate acestea, Capricornii sunt, de asemenea, perseverenți, organizați și capabili să atingă obiective importante.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: