Iată top 5 alimente periculoase pentru organism!
Plăcerile gastronomice au un cost inimaginabil
Marius Văduva, fitoterapeut și onco-nutriționist a dezvăluit în cadrul emisiunii „iThink” cu Iusti Fudulu care sunt top 5 cele mai periculoase alimente și ingrediente pentru organism. Moderatorul emisiunii le transmite urmăritorilor lui că toate plăcerile noastre gastronomice au un cost inimaginabil:
„Ce-ți mai place shaorma și hamburgerul, însă toate astea au un cost! Ele vin cu multiple boli cauzate de obezitate și efecte secundare ale ingredientelor folosite în aceste “delicatese”. De ce plătim bani mulți pe medicamente? Pentru că facem economie și mâncăm alimente ieftine. Apoi mergem la restaurant unde și ele folosesc ingrediente ieftine! Apoi ne chinuim cu un pumn de medicamente, încercând să mai salvăm ceva. Mulți spun: bunicii mei au mâncat lapte de vacă și nu au făcut boli grave. Adevărat, însă bunicii noștri au prins acea vreme în care nu era totul poluat în jurul lor și nu-și injectau animalele cu tot felul de prostii. Uleiul de palmier e în aproape toate produsele procesate. Știai? Uleiul de palmier a devenit campion mondial în provocarea cancerelor, fiind susținut de o galerie impresionantă!”, explică moderatorul emisiunii iThink. Iată explicațiile expertului!
Top 5 alimente periculoase pentru organism
Iată top 5 alimente periculoase pentru organism dezvăluite de Marius Văduva, fitoterapeut și onco-nutriționist:
Uleiul de palmier
Uleiul de palmier ocupă primul loc în topul celor 5 alimente periculoase pentru organism. Acesta este în toate produsele și este foarte nociv:
„Există epidemie de cancer din cauza acestui ulei și a acidului său. Acesta grăbește metastazele din corpul uman”, explică Marius Văduva, fitoterapeut și onco-nutriționist.
Zahăr
Zahărul ocupă al doilea loc în topul celor 5 alimente periculoase pentru organism:
„Zahărul este pe locul 2 ca pericol pentru organism”, mai explică acesta.
Lactatele de vacă
Lactatele de vacă ocupă al treilea loc în topul celor 5 alimente periculoase pentru organism:
„Le-aș interzice și le interzic în familia mea. Acest lactat este dăunător pentru sistemul digestiv și intestinal. Crește posibilitatea de a face cancer de sân, ovarian, uterin etc”, explică specialistul.
Carnea Roșie
Carnea Roșie ocupă al patrulea loc în topul celor 5 alimente periculoase pentru organism:
„Carnea Roșie trebuie limitată, mai ales carnea de vită pentru că este foarte injectată din cauza antibioticilor date la vite”, susține Marius Văduva.
Băuturi carbogazoase, fast-food și prăjeli
Băuturile carbogazoase, fast-food-ul și prăjelile ocupă cel de-al cincilea loc în topul celor 5 alimente periculoase pentru organism:
„Băuturile carbogazoase, fast-food-ul și prăjelile sub toate formele lor care sunt. . Trebuie să ne ferim”, concluzionează fitoterapeutul și onco-nutriționistul.
@iusti.ro Ce-ți mai place shaorma și hamburgerul, însă toate astea au un cost! Ele vin cu multiple boli cauzate de obezitate și efecte secundare ale ingredientelor folosite în aceste “delicatese”. De ce plătim bani mulți pe medicamente? Pentru că facem economie și mâncăm alimente ieftine. Apoi mergem la restaurant unde și ele folosesc ingrediente ieftine! Apoi ne chinuim cu un pumn de medicamente, încercând să mai salvăm ceva. Mulți spun: bunicii mei au mâncat lapte de vacă și nu au făcut boli grave. Adevărat, însă bunicii noștri au prins acea vreme în care nu era totul poluat în jurul lor și nu-și injectau animalele cu tot felul de prostii. Uleiul de palmier e în aproape toate produsele procesate. Știai? Uleiul de palmier a devenit campion mondial în provocarea cancerelor, fiind susținut de o galerie impresionantă! Vezi emisiunea integral pe youtube: „TOP 5 ALIMENTE ORI INGREDIENTE PERICULOASE PENTRU ORGANISM – MARIUS VĂDUVA – iTHINK cu IUSTI FUDULU”, de asemenea o poți găsi rapid în playlistul din bio. #shaorma #hamburger #boli #obezitate #efectesecundare #ingrediente #medicamente #economie #alimente #uleiuri #ieftine #restaurante #injectat #cancer #MariusVaduva #iTHINK #iustifudulu ♬ sunet original – IUSTI FUDULU
Sursa foto: Arhivă