Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top 5 pensiuni superbe din România unde să-ți petreci vacanțele de iarnă

Top 5 pensiuni superbe din România unde să-ți petreci vacanțele de iarnă

GALERIE FOTO (9) Top 5 pensiuni superbe din România

Pandemia de coronavirus a stricat planurile tuturor, însă în grupuri restrânse sărbătorile de iarnă pot fi salvate. Un top de 5 pensiuni superbe din România te va face să vrei să petreci sărbătorile undeva departe.

Top 5 pensiuni superbe din România

1. Shard Boutique Hotel

Shard Boutique Hotel
Shard Boutique Hotel

În Brașov, la poalele muntelui Tâmpa, aproape de Biserica Neagră există un boutuque hotel excepțional renumit pentru priveliștea formidabilă pe care o are deasupra întregului oraș, potrivit calatorinbascheti.ro.

Aflat la 184 kilometri de București, hotelul are un design modern și elegant, creat să te relaxezi și să te facă să simți că ești cu adevărat în vacanță. Din camere se pot admira crestele munților și răsăritul soarelui peste Brașov.

2. Cabană ,,A house’’ la munte

Cabană ,,A house’’ la munte
Cabană ,,A house’’ la munte

Aflată la Toplița, în Harghita, Cabana A se află aproape de oraș, pe un deal de unde poți vedea o priveliște de ansamblu. Cabana oferă posibilitatea să te relaxezi cu o baie în ciubăr și să admiri natura în toată splendoarea ei.

Cabana se închiriază în întregime și oaspeții pot beneficia de trei dormitoare, living și bucătărie, amenajate simplu, cu mult bun gust, interioarele fiind realizate predominant din lemn.

3. Zara Chalet

Este o cabană situată la Bran, cam a 172 de kilometri de București, fiind un loc unde ferestrele spun povești. Zara este o cabană superbă, aflată la aproximativ 400 de metri de Castelul Bran. Designul interior este extrem de primitor, cald, care te duce cu gândul la chalet-urile de lux din Alpii Austriei.

4. Cabana Deac Luxury Chalet

Cabana se află în Bucovina, în Vatra Dornei. Poziția cabanei este aleasă pentru că urmărește răsăritul și apusul Soarelui, iar, oriunde te-ai afla în interior poți vedea pe fereastră un paradis ca în basme.

Trasa livingului dezvălui o priveliște de neuitat asupra orașului Vatra Dornei. Sunt cinci camere decorate diferit și cu mult bun gust, iar cabana mai are o saună, o cramă, o terasă cu grătar și un bar.

5. CABANA ȘAPTE

Aflată în Brașov, Cabana Șapte oferă un loc de poveste potrivit pentru o vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă. Cabana se află în mijlocul naturii, în localitatea Breaza din Brașov. Este situată la poalele munților Făgăraș, iar ca să ajungi la ea trebuie să treci peste un pod îngust.

Decor este făcut cu mult bun gust, în stil scandinav, unde lemnul este elementul vedetă, iar ferestrele generoase lasă să admiri spectacolul irepetabil al naturii. Sunt 5 dormitoare, cu o zonă de relaxare generoasă, care include și o bucătărie complet utilată. Cabana se închiriază în totalitate și are o capacitate de maxim 12 persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: