Redactia.ro
Home » Știri » Topul celor mai bune cărți de citit la ora actuală. Toate sunt Best Seller

Topul celor mai bune cărți de citit la ora actuală. Toate sunt Best Seller

Pentru că există aproape o infinitate de cărți în lume, poate fi dificil să știi pe care să o iei în mână. Atunci când nu știu ce să citesc, apelez la colegii mei cititori pentru cărțile pe care le-au citit și adorat, gravitând spre titlurile pe care îi aud pe prietenii mei menționându-le de nenumărate ori.

Topul celor mai bune cărți de citit la ora actuală. Toate sunt Best Seller

Dacă doriți să începeți o nouă perioadă de lectură excelentă, iată câteva dintre cele mai populare cărți din acest moment.

„Biblioteca de la miezul nopții” de Matt Haig

Nora Seed se simte blocată în viața ei, legată de alegerile pe care le-a făcut și care încă nu este sigură că au fost corecte. Când Nora este pregătită să lase totul în urmă, se trezește într-o bibliotecă ciudată, unde fiecare dintre cărțile infinite oferă un portal către o lume paralelă, arătându-i toate modurile în care viața ei ar fi putut fi ușor sau drastic diferită, dacă ar fi luat alte decizii.

„Viața invizibilă a lui Addie LaRue” de V.E. Schwab

„Viața invizibilă a lui Addie LaRue” este o carte fantasy de genuri diferite despre o tânără pe nume Addie care, în 1714, face un târg cu un zeu întunecat și devine blestemată să fie uitată de toți cei pe care îi întâlnește. Povestea lui Addie se întinde pe parcursul a trei secole și a nenumărate țări – până când întâlnește un băiat în New York, în 2014, care în sfârșit își poate aminti de ea.

„Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo” de Taylor Jenkins Reid

Evelyn Hugo a fost o actriță emblematică de la Hollywood, la fel de notorie pentru cele șapte căsătorii ale sale ca și pentru performanțele sale cinematografice. În sfârșit pregătită să își spună povestea, Evelyn Hugo alege o jurnalistă puțin cunoscută pe nume Monique, care merge în apartamentul de lux al lui Evelyn pentru a afla adevărul din spatele vieții de prietenii, ambiții și multe iubiri ale lui Evelyn.

„Să ucizi o pasăre cântătoare” de Harper Lee

Considerat unul dintre cele mai mari romane din toate timpurile, „Să ucizi o pasăre cântătoare” este un roman istoric de ficțiune de neuitat din 1960, care o urmărește pe tânăra Jean Louise Finch într-o perioadă de mare inegalitate rasială în comunitatea sa. Tatăl ei, Atticus Finch, este un avocat care îl apără pe un bărbat de culoare acuzat pe nedrept de o crimă teribilă, în timp ce se confruntă cu o comunitate care dorește cu disperare o condamnare vinovată.

„Marele Gatsby” de F. Scott Fitzgerald

„Marele Gatsby” este un clasic despre bogătașul Jay Gatsby, plasat în timpul Epocii de jazz din New York. Când Nick Carraway se mută în Long Island pentru a-și găsi un loc de muncă în New York ca vânzător de obligațiuni, îl întâlnește pe vecinul său de alături, Jay Gatsby, care organizează petreceri extravagante și este în permanență în căutarea uimitoarei Daisy Buchanan.

„Unde cântă crabii” de Delia Owens

Kya Clark este cunoscută de cei mai mulți drept „Fata din mlaștină”, alergând desculță și sălbatică în liniștitul ei sat de pescari, după ce a frecventat doar o singură zi de școală. Atunci când un tânăr popular este ucis, povestea Kyei se destramă pe măsură ce orașul o acuză că i-a provocat moartea.

„1984” de George Orwell

„1984” este un roman SF emblematic, care imaginează un viitor distopic condus de un stat totalitar, aflat în permanență în război și la mila unei propagande puternice. Winston Smith lucrează la Ministerul Adevărului, rescriind înregistrările istorice pentru a se conforma cu versiunea de stat a evenimentelor, în timp ce visează în secret la rebeliune și își imaginează cum ar fi viața fără Big Brother.

„Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

„Mândrie și prejudecată” este un roman de dragoste apreciat, clasic al lui Jane Austen, între Elizabeth Bennet și domnul Darcy. Iubiți pentru relația lor unică, compusă din glume și flirturi ingenioase, Elizabeth și domnul Darcy se îndrăgostesc unul de celălalt în această poveste despre clasă, bogăție și datoria de a se căsători.

„Cântecul lui Ahile” de Madeline Miller

În această poveste inspirată din mitologia greacă, Patroclus este un tânăr prinț incomod, exilat de tatăl său din cauza unei neînțelegeri, când îl întâlnește pe legendarul Ahile. În timp ce cei doi formează o relație unică, Elena din Sparta este răpită, iar Ahile, împreună cu toți eroii din Grecia, se alătură cauzei împotriva Troiei, în timp ce se confruntă cu o alegere între dragoste și soartă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: