Redactia.ro
Home » Știri » Topul glumelor spuse de Ramona Olaru la Antena 1. Mesaj direct pentru bombardieri. „A veni vremea….””

Topul glumelor spuse de Ramona Olaru la Antena 1. Mesaj direct pentru bombardieri. „A veni vremea….””

Ramona Olaru

Ramona Olaru prezintă starea vremii la emisiunea matinală de la Antena 1, „Neața cu Răzvan și Dani.”  Vedeta surprinde în fiecare dimineață și cu o glumă spusă care îi amuză  pe moderatorii show-ului și pe telespectatori.

Nu doar la tv femeia face senzație, ci și pe rețelele de socializare, unde Ramona Olaru are zeci de mii de urmăritori, iar postările sale devin virale imediat.

Spynews a făcut un top al bancurilor spuse de asistenta Tv în acest an. În glumele sale, tânără a făcut referire la bărbații care îi fac curte și nu numai.

Glumele Ramonei Olaru de la Antena 1

„Abia aștept să vină Revelionul să postez: New Year, New me și să rămână la fel de proastă ca anul ăsta.

Vorbiți limbi străine la fel cum vorbea și domnul care m-a scos la masă în weekend, foarte elegant, mi-a zis să-mi comand ce vreau, mi-am comandat un Uber. Nu mai pot, mai mult de 20 de minute, nu mai pot să stau de vorbă cu nimeni, nu mai pot. Povestea despre el prea mult, adică eu nu existam.

Această vorbă este doar pentru anumite persoane care sunt sigură că încă suferă. Nici bine nu s-a vindecat rana de la rinichi și a și apărut iPhone 15.

Am avut o copilărie atât de mișto! Am cioflăit atât de mult șorici, că atunci când am ajuns la București și am descoperit guma de mestecat, am zis că e șoric mentolat.

Apropo de ce spuneați mai devreme, în perioada asta se consumă cele mai multe ciorbe reîncălzite.

Am ajuns la vârsta la care știți ce fac când mă plictisesc? Intru în lista de block să văd ce mai fac prizonierii mei, poate așa este unul eligibil să-l eliberez.

La ce noroc am în viața asta, dacă mă nășteam sentiment, eram atac de panică.

Apropo de relație, am avut și eu la un moment dat un iubit care mă alinta “puiul meu” până am intrat pe telefonul lui și avea un content întreg acolo.

Bombardierii, vedeți că a venit vremea să vă luați ismene pe sub blugi.

Măi fetele mele, băieții mei… dacă dau drumul la niște screenshot-uri s-ar putea să vă despart cum a despărțit Moise apele.

Știți de ce nu puteți agăța o avocată atunci când aveți voi chef? Pentru că nu e cazul!

De când am fost măturată prima dată pe picioare am știut că o să am o viață amoroasă groaznică.

Lăsați copiii să creadă în Moș Nicolae, că și eu am crezut că fostul meu vorbește doar cu mine.

E bine că mă distrez, că ies în oraș. Am ieșit și în week-end în locurile fancy. Vreau să zic doar atât. Fetelor, mai ușor cu mărirea buzelor că v-au rămas dinții mici. Vi se astupă și nările, nu mai puteți respira.

Am ajuns la un nivel în viața mea încât și dacă aș ajunge să fiu logaritm, nu m-aș lăsa în baza unor persoane. Ai prins-o?

La salon. Nu râde că am stat de la două fără zece până la opt. A fost deschis special pentru mine la salon. Nu se vede, nu (n.r. schimbarea de look)? Păi, vezi Dani, de aia nu are coada urs, că mă hulești în fiecare zi. Mi-am făcut blondul din nou, este o muncă migăloasă, care durează ore.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: