Redactia.ro
Home » Horoscop » Topul vampirilor energetici din zodiac. Interacțiunile cu acești nativi te lasă fără vlagă

Topul vampirilor energetici din zodiac. Interacțiunile cu acești nativi te lasă fără vlagă

vampiri energetici

Fiecare semn zodiacal are punctele lui pozitive și cele mai puțin bune. Există, însă, niște zodii care pot fi considerate adevărați vampiri energetici. Interacțiunile cu ele pot fi solicitante pentru unii dintre noi, iar prezența lor, pe un timp îndelungat, creează o stare de disconfort. Iată despre ce este vorba!

Vampirii energetici sunt acei oameni care par să te sece de energie, deși nu fac nimic voit în acest sens. Cu siguranță vi s-a întâmplat să vă simțiți lipsiți de energie și cu o stare generală proastă după o întrevedere cu un coleg, amic sau un prieten. Ei bine, motivul pare să fie unul cât se poate de simplu. Acea persoană ar putea fi un vampir energetic. De reținut! Vampirii energetici se pot regăsi în orice semn al zodiacului, însă ei se nasc cel mai adesea în următoarele semne zodiacale, conform astrologilor:

Berbec

Berbecii sunt caracterizați de impulsivitate și adesea au un temperament coleric. Sunt puși pe fapte mari și par să aibă un izvor nesecat de energie. Agitația care îi caracterizează poate să fie obositoare pentru cei din jur, mai ales dacă aceștia au un temperament flegmatic sau melancolic. În plus, în momentele de furie, Berbecul tinde să reacționeze violent și să uite orice principiu. Tinde să dea vina pe cei din jur pentru propriile eșecuri și creează o atmosferă tensionată cu ușurință.

Pești

Peștii sunt visători și adesea ni se par niște persoane fragile, sensibile și inocente. Sub această fațadă a purității, nativul Pești ascunde un adevărat arsenal demn de un manipulator experimentat. Ei au tendința de a apela la șantajul emoțional pentru a obține ceea ce doresc și sunt predispuși stărilor de melancolie și episoadelor de tristețe. În încercarea de a-i ajuta și înveseli, cei din jur pot cădea în capcana lor și deveni la fel de indispuși și pesimiști.

Gemeni

Gemenii sunt, în general, persoane foarte volubile și gata să sară oricând în ajutorul oamenilor dragi. Însă, uneori scot la iveală o latură mai puțin plăcută a lor. Ei tind să dea vina pe cei din jur pentru situațiile neplăcute în care se află și par să se plângă fără a face ceva concret pentru a îndrepta situația. Oricâte soluții le-ar oferi cineva pentru problemele lor, il nu este interesați să le asculte. Preferă să-și plângă de milă în loc să ia inițiativa. Acest comportament este solicitant și epuizant pentru persoanele care se afla în preajma lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: