Redactia.ro
Home » Știri » Toți clienții trebuie să știe! Ce reprezintă serviciul special al Digi RCS-RDS

Toți clienții trebuie să știe! Ce reprezintă serviciul special al Digi RCS-RDS

Una dintre cele mai cunoscute companii de telecomunicații din România a creat un program special care i-ar ajuta pe clienți să-și organizeze mult mai bine afacerile. Iată ce reprezintă, de fapt, serviciul special al DIGI RCS-RDS!

Ce reprezintă serviciul special al Digi RCS-RDS

Puțini clienți știu despre această opțiune oferită de Digi RCS-RDS. Este vorba despre DIGI CarTract, un program care monitorizează flotele auto, folosindu-se de infrastructura de telecomunicații din România prin dispozitive instalate în autoturisme ce utilizează atât conectivitate GPS, cât și internetul mobil.

Acest sistem ajută la localizarea mașinilor în anumite ore ale zilei. Tot cu el poți verifica când autoturismul este în mișcare, staționat ori de cât timp se deplasează. Facilitatea aplicației constă în faptul că poate fi accesată de oriunde și de oricine are acces la datele de logare.

În felul acesta, serviciul ajută companiile care doresc să vizualizeze rapoarte cu privire la activitatea mașinilor „din teren”. Pot avea acces la foaia de parcurs și la alte statistici privind deplasările mașinilor.

La ce ajută, mai exact, Digi CarTract

  • poziționarea pe hartă a mașinilor;
  • urmărirea direcției de deplasare și a punctelor de staționare;
  • identificarea mașinilor (accesul la identificarea unei mașini se poate oferi per persoană/departament);
  • evidențierea timpilor de staționare și de conducere;
  • informații despre viteza de deplasare;
  • vizualizarea traseului pe hartă;
  • raport sumar flotă;
  • vizualizare pe fiecare punct intermediar (locație, oră început staționare, durată staționare, oră final staționare, distanța de la ultima staționare, timpul de la ultima staționare, viteza medie și maximă de la ultima staționare, timpul de la start traseu, distanța de la start traseu).

Aplicația disponibilă „la abonament”

Cei care își doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să știe că aplicația este creată exclusiv pentru companii și că poate fi achiziționată printr-un abonament. În ceea ce privește prețul, cei interesați sunt nevoiți să facă o cerere în acest sens. Detaliile despre preț sunt furnizate doar la cererea clienților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: