Redactia.ro
Home » Știri » Totul despre averea milionarului Virgil Chirică, partener de business cu Dan Șucu. Afaceristul a fost găsit mort în baie

Totul despre averea milionarului Virgil Chirică, partener de business cu Dan Șucu. Afaceristul a fost găsit mort în baie

Virgil Chirică. Foto: Facebook

Milionarul Virgil Chirică, descoperit decedat în baia vilei sale din Voluntari, făcea parte dintr-un grup exclusivist al celor mai prosperi oameni de afaceri, implicați într-un mega-proiect de amploare pe piața imobiliară. La doar 46 de ani, Virgil Chirică, inclus în cercul restrâns al magnatilor financiari, se pregătea să revoluționeze sectorul, însă dispariția sa prematură este un șoc pentru întreaga comunitate.

Virgil Chirică, un exponent surprinzător în contextul tensiunilor din Ucraina Educat în domeniul finanțelor și cu o experiență de aproape două decenii în conducerea diviziei de asigurări de la Porsche Finance Group, Virgil Chirică și-a extins rapid afacerile în domeniul imobiliar. Fondatorul companiei Random Trade SRL, cu sediul în Ștefăneștii de Jos, a reușit să înregistreze cifre de afaceri notabile, apropiindu-se de 2,4 milioane de lei în doar trei ani. Stilul său de viață luxuriant, ilustrat prin vacanțe exotice și posesiuni scumpe, a fost adesea subiect de invidie și admirație în mediul online.

Ce afaceri derula

În martie 2022, în contextul tulburărilor din Ucraina, Virgil Chirică a surprins pe toată lumea prin retragerea unui milion de lei din capitalul societății sale și investirea jumătate din această sumă într-o nouă afacere: Encore Capital Trust SA. Această mișcare spectaculoasă a fost parte a unui proiect ambițios ce aduna elitele afacerilor din România, condus de Dan Șucu, cunoscutul patron al clubului Rapid, și încorpora nume sonore precum Culiță Tărâță, Corneliu George Gâdoiu sau Marius Hanganu.

Printr-un model de afaceri inovator, Encore Capital Trust SA se concentra pe achiziționarea proprietăților imobiliare în zonele exclusiviste ale Bucureștiului încă de la faza de proiect. Cu sprijinul a 27 de antreprenori și manageri de succes, compania a atrăgut investiții de 25 de milioane de lei și a realizat peste 170 de achiziții, obținând un randament de 20%.

Tragedia care a întrerupt cursul promițător al lui Virgil Chirică a avut loc în circumstanțe suspecte, o intoxicație fatală cu monoxid de carbon provenită de la cărbunii arși în mai multe grătare din locuința sa. Descoperit în baie, milionarul lăsa în urmă un bilet de adio în limba engleză cu fraza „Sunt deja adormit”. Prima ipoteză investigată de autorități este sinuciderea.

Potrivit unor surse din anchetă, aceasta nu ar fi fost prima încercare de suicid a lui Virgil Chirică, acesta confruntându-se anterior cu mai multe episoade de depresie.

Tragicul sfârșit al lui Chirică adaugă numele său pe lista nefericită a milionarilor români care și-au pus capăt zilelor, de la Mihai Erbașu și Florian Anghelescu la Vasile Turcu și Ioan Oita, conturând un tablou îngrijorător asupra presiunilor și stresului cu care se confruntă deseori cei care trăiesc în lumina reflectoarelor financiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini