Redactia.ro
Home » Știri » Totul despre relația dintre chefii de la MasterChef. Florin Dumitrescu a dat detalii picante despre colegii săi

Totul despre relația dintre chefii de la MasterChef. Florin Dumitrescu a dat detalii picante despre colegii săi

GALERIE FOTO (2)

Florin Dumitrescu, cunoscutul jurat de la MasterChef România, a oferit detalii despre relația sa cu colegii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. El a vorbit despre cum se înțeleg în spatele camerelor de filmat și care sunt trăsăturile principale ale colegilor săi, care îi fac speciali în ochii lui.

O prietenie ca un parteneriat civil

Dumitrescu a descris relația dintre el și colegii săi ca fiind aproape un parteneriat civil, o legătură atât de strânsă încât doar vacanțele nu le petrec împreună. „Prietenia noastră arată ca un parteneriat civil. Între noi trei e o relație atât de unită și de apropiată încât ne lipsește doar să ne facem vacanțele împreună. În rest, majoritatea lucrurilor le facem împreună. Uniunea asta pe care am construit-o în timp s-a construit dincolo de camerele de filmat”, a explicat Florin, pentru fanatik.

Această relație strânsă s-a format și s-a consolidat datorită înțelegerii unui principiu esențial: sunt mai puternici împreună decât fiecare separat. „Noi trei suntem mai puternici împreună decât fiecare separat. Atunci am reușit să ducem relația asta de prietenie la alt nivel, mai ridicat decât o simplă prietenie”, a subliniat el.

Ce a spus despre colegii săi

Florin Dumitrescu a avut cuvinte de laudă pentru Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, evidențiind trăsăturile lor distinctive. „Sorin e un băiat foarte calculat. Cu Sorin e foarte bine să mergi la drum. Își calculează foarte clar pașii. Nu face pași în plus și nu face pași în minus. E bine să ai un prieten de genul ăsta. Cătălin e la polul opus. Ar fi în stare să pârjolească tot în jurul lui și după aceea să se gândească ‘Oare e bine ce am făcut?’, dar de cele mai multe ori, Cătălin aterizează în picioare”, a dezvăluit Florin.

Această complementaritate a caracterelor lor este ceea ce îi face pe cei trei să fie o echipă atât de eficientă și unită. „E foarte bine să ai prieteni de genul ăsta, și mai ales parteneri de genul ăsta”, a adăugat el.

Florin Dumitrescu a vorbit și despre cum a fost perceput de-a lungul carierei sale, dar și despre complexele cu care s-a confruntat. El a subliniat că prejudecățile pot fi utile, oferind o formă de protecție. „Eu am fost cel mai inimos dintre jurați. Prejudecata este foarte bună, să știi. Dacă îți faci poleiala și la interior găsești o mizerie… Mai bine să par altfel. N-am o problemă cu prejudecata”, a spus el.

Unul dintre complexele majore cu care s-a confruntat a fost legat de vârstă. „Întotdeauna mi s-au întâmplat lucruri când eram mai tânăr decât trebuia și am fost mai precoce decât trebuia. Am pățit chestii. M-am maturizat poate mai repede decât alți băieți de vârsta mea și atunci vârsta, da, a fost mereu o problemă”, a mărturisit Florin.

Ce a învățat din greșeli

Chef Dumitrescu a discutat despre importanța greșelilor în evoluția sa profesională. El consideră că fără erori, nu ar fi putut să se perfecționeze. „De cele mai multe ori am dat chix. N-ai cum să evoluezi dacă nu greșești. Ce faci atunci când cazi? Te ridici! Asta trebuie să faci și în bucătărie. În primul rând, atunci când vrei un lucru bun, trebuie să ai curiozitate”, a explicat el.

Pentru Florin, curiozitatea și curajul de a experimenta sunt esențiale. „Eu gătesc ca și creativitate… Poate sunt un pic mai curajos decât alți bucătari. Ca să pot să ajung să împing limitele cât mai sus, mă duc să studiez chestii, adică greșelile, ca să pot să iasă perfecte pentru mine. Da, trebuie să dai chix în bucătărie și, în viață, în general, trebuie să greșești ca să știi ce ai de reparat”, a adăugat el.

Sezonul nou de MasterChef

Florin Dumitrescu a dat și câteva indicii despre cel de-al nouălea sezon al emisiunii MasterChef, care va începe la toamnă. El a dezvăluit că acest sezon va fi plin de emoții și momente intense. „În sezonul ăsta MasterChef va fi foarte mult vorba despre emoție. Multă emoție. În primul rând, noi avem emoție. Suntem emoționați, pentru că îi vedem pe concurenți cu câtă pasiune se uită la noi. Am avut azi momentul de cunoaștere, primul moment, practic, în care ne-am văzut și am avut lacrimi în ochi”, a spus el.

Chiar și membrii noi ai echipei, dar și cei vechi, au fost profund emoționați la revenirea în emisiune. „Era un moment foarte emoționant. Și, din punctul meu de vedere, sezonul ăsta va fi despre foarte multă emoție. Reîntoarcerea asta acasă chiar e pe bune. Nu e doar o campanie de făcut valuri”, a încheiat Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a oferit o perspectivă inedită asupra dinamicii relației sale cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, subliniind importanța colaborării și prieteniei lor strânse. În ciuda provocărilor și prejudecăților întâmpinate de-a lungul carierei, Dumitrescu a demonstrat că determinarea și curajul de a face greșeli sunt esențiale pentru succes. Cu un nou sezon MasterChef plin de emoții și momente intense, Florin Dumitrescu promite să aducă telespectatorilor o experiență memorabilă, continuând să inspire și să impresioneze prin pasiunea și dedicarea sa.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: