Redactia.ro
Home » Știri » Traficul feroviar perturbat: Intervenții urgente după deraierea unei locomotive

Traficul feroviar perturbat: Intervenții urgente după deraierea unei locomotive

Traficul feroviar perturbat: Intervenții urgente după deraierea unei locomotive

Traficul feroviar perturbat. Intervenții urgente după deraierea unei locomotive. Iată detaliile!

Traficul feroviar perturbat

O deraiere majoră a unei locomotive pe ruta Roșiori Nord – București Basarab a generat întârzieri semnificative în traficul feroviar, cu consecințe serioase asupra trenurilor care sosesc sau pleacă din Gara de Nord București. În urma acestui incident, circulația trenurilor între Craiova și București a fost întreruptă, determinând autoritățile feroviare să ia măsuri urgente pentru remedierea situației, potrivit Antena3 CNN.

Situația la sosiri și plecări în Gara de Nord București

Călătorii care așteptau sosirea sau plecarea trenurilor în Gara de Nord București au fost afectați de întârzieri semnificative. Potrivit informațiilor disponibile, cele mai mari întârzieri au fost înregistrate pe ruta Craiova – București Nord. Un exemplu este trenul care ar fi trebuit să ajungă din Roșiori Nord la ora 6:57 dimineața, dar care a acumulat peste 4 ore de întârziere, cu un timp estimat de întârziere de 250 de minute și în creștere continuă.

Alte trenuri care au avut sosirea programată în Gara de Nord București au consemnat întârzieri notabile. Un tren internațional din Budapesta, programat să sosească la ora 8:42 dimineața, a acumulat o întârziere de 140 de minute.

La plecări, situația nu era mai bună. Trenurile către Deva aveau întârzieri de 120 de minute, cele către Craiova aveau întârzieri de 100 de minute, iar cele către Brașov erau întârziate cu 55 de minute.

Intervenții și soluții pentru călători

Deși călătorii nu au suferit vătămări în urma deraiării, au fost transferați la alte trenuri pentru a-și continua călătoria către destinație. Cu toate acestea, nouă trenuri de călători au fost oprite în diverse gări de pe traseu, așteptând reluarea circulației.

Echipele responsabile lucrează pentru eliberarea liniei feroviare și remedierea problemelor cauzate de deraiere. Se recomandă călătorilor să verifice informațiile privind programul trenurilor și să ia în considerare posibile întârzieri suplimentare înainte de a pleca la drum. Autoritățile feroviare au asigurat că se fac toate eforturile pentru normalizarea cât mai rapidă a traficului feroviar în zonă.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: