Redactia.ro
Home » Știri » Tragedia de la Oneşti, noi detalii șocante. Soţia şi fiica criminalului ar mai fi sechestrat o persoană în apartamentul groazei

Tragedia de la Oneşti, noi detalii șocante. Soţia şi fiica criminalului ar mai fi sechestrat o persoană în apartamentul groazei

Tragedia de la Oneşti scoate la iveală noi detalii șocante. În prim plan trec acum soţia şi fiica criminalului. Cele două ar mai fi sechestrat o persoană în apartamentul groazei, în urmă cu câțiva ani.

Detaliile șocante vin pe bandă rulantă după tragedia de la Onești. Familia lui Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care a ucis cu sânge rece pe cei doi muncitori, ar mai fi încercat și în trecut să îşi facă dreptate cu forţa.

Potrivit ultimelor informații, totul s-a petrecut acum zece ani. Pe aceea vreme, soţia şi fiica criminalului ar fi sechestrat o altă persoană în acelaşi apartament al groazei, pătat acum de sângele nevinovat al celor doi muncitori chemați să facă niște reparații.

Culmea ironiei, și bărbatul despre care s-a aflat acum că a mai fost sechestat în apartamentul din Onești era tot un angajat de la combinatul chimic.

Familia Moroșan și-a dorit răzbunarea cu orice preț

Între timp, noi detalii ies la iveală. Familia criminalului și-a dorit să obţină răzbunare cu orice preț pentru o presupusă nedreptate.

Omul a fost disperat de nedreptatea care i s-a făcut, dezvăluie cei care îl cunosc pe Gheorghe Moroșan.

Obsesia a început în 2010, atunci când apartamentul familiei a ajuns în proprietatea societăţii la care soția lui Gheorghe Moroșan a lucrat pe post de gestionară.

Atunci, femeia a fost găsită vinovată pentru delapidare, prin urmare a fost executată silit.

O altă persoană sechestrată în apartamentul groazei din Onești

Lucrurile deveneau mai grave cu un an mai târziu. În acelaşi apartament al groazei din Oneşti, alt muncitor de la combinatul chimic a trecut printr-un adevărat calvar.

La aceea vreme, bărbatul a fost sechestrat de soţia şi fiica lui Gheorghe Moroşan.

Colegul a reuşit să scape. S-a dus la poliţie. A depus şi o plângere scrisă şi răspunsul a fost că nu avem ce să le facem. Toţi ştiau povestea asta. Toţi ştiau că s-a întâmplat şi atunci zece ani, dar au luat în derâdere, a declarat acum Paul Iştoan, fratele uneia dintre victime.

La opt ani de când familia Moroşan a pierdut apartamentul, mai exact în 2018, Gheorghe Moroşan a postat pe Facebook un filmuleţ plin de ameninţări

‘Cu armă de foc voi face şi eu dreptate. Să nu vă fie de glumă! Nu glumesc.”

Iată că la 11 ani de la întâmplarea care le-a creat problem familiei, Gheorghe Moroșan a trecut, din nefericire, la fapte și ucide doi muncitori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: