Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie fără margini în Brăila! Cine este fetița de doar 6 ani, decedată în accident alături de mama sa

Tragedie fără margini în Brăila! Cine este fetița de doar 6 ani, decedată în accident alături de mama sa

Tragedie fără margini în Brăila! Cine este fetița de doar 6 ani, decedată în accident alături de mama sa

O mulțime de accidente rutiere au avut loc la noi în țară în ultima perioadă și multe dintre ele s-au terminat tragic. La fel s-a întâmplat și în Brăila, unde o fetiță de doar 6 ani a murit în mod dureros din cauza inconștienței unui șofer. Alături de ea și-a găsit sfârșitul și mama acesteia.

Accident tragic în Brăila, cu trei persoane decedate

Un accident extrem de grav a avut loc zilele trecute în Brăila, după ce un șofer începător a pierdut controlul mașinii. Tânărul de doar 21 de ani, decedat și el în urma impactului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, având în vedere că pe șosea era și un strat de gheață, motiv pentru care nu a mai putut ține de volan și a intrat frontal într-un alt autoturism.

În mașina care venea de pe contrasens se aflau Iuliana, o mamă de doar 22 de ani și fetița ei de 6 ani, în timp ce fratele tinerei, un minor de 15 ani, a ajuns în stare critică la spital.  În urma impactului, atât mama și fetița, au pierit instantaneu. Medicii au făcut eforturi ca să le salveze, dar totul a fost în zadar, pentru că cele două aveau răni incompatibile cu viața.

Cine sunt victimele accidentului din Brăila

Iuliana este o mamă tânără, care avea doar 22 de ani și o familie frumoasă. A lăsat în urmă părinți răpuși de durere, dar și un soț care nu înțelege de ce viața l-a pedepsit așa. Ea se afla în mașină alături de fratele ei, de 15 ani, care se află în momentul de față la spital, în stare critică, iar medicii nu îi dau prea multe șanse.

Cel care a provocat accidentul a fost Mihai, un tânăr de doar 21 de ani, care și-a găsit sfârșitul mult prea devreme. Obținuse permisul de conducere în urmă cu doar patru luni, iar lipsa experienței și-a spus acum cuvântul.

Mesajele de condoleanțe au curs șiroaie pe rețelele de socializare. Cei care le-au cunoscut pe cele două sunt răpuși de durere și nu își pot reveni din șoc, de când au aflat că Iuliana și fiica ei au pierit nevinovate.

„Dumnezeu să vă ierte, prieteni meii. Nici nu îmi vine să cred. Ați plecat mult prea devreme dintre noi. Nu vă voi uita niciodată”, a transmis un bărbat.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!!! Mare durere a lăsat familie. Păcat, viața lui de-abia acum începea.. acum va începe printre îngeri!!”, „Dumnezeu să te ierte, vărul meu! Dumnezeu să vă ierte pe toți, suflete nevinovate”, au scris membrii familiei îndurerate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: