Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Bacău: Un adolescent de 15 ani s-a sinucis în baia căminului în care locuia. Motivul ar fi unul amoros

Tragedie în Bacău: Un adolescent de 15 ani s-a sinucis în baia căminului în care locuia. Motivul ar fi unul amoros

Un adolescent de 15 ani s-a sinucis din dragoste.

Orașul Bacău a fost martorul unei tragedii cutremurătoare în dimineața zilei de vineri, când un adolescent de doar 15 ani a fost descoperit mort în baia căminului. Colegul său de cameră a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit și a alertat autoritățile, declanșând astfel o anchetă intensă.

Băiatul a lăsat un bilet de adio

Conform informațiilor disponibile, adolescentul îndurerat suferea din dragoste, iar aceasta ar fi fost motivul tulburător care l-a determinat să recurgă la un gest extrem. Înainte de a-și lua viața, băiatul a lăsat în urma sa un bilet de adio, în care și-a explicat decizia. În acest mesaj dureros, adolescentul a mărturisit că a ajuns într-o decepție profundă din cauza suferințelor legate de dragoste.

Nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva în ciuda intervenției rapide a medicilor sosiți la fața locului. Polițiștii au început o anchetă pentru a înțelege circumstanțele exacte ale tragediei și au descoperit că gestul adolescentului a fost premeditat. Mai mult, în telefonul său au fost găsite mesaje în care își anunța intenția de a-și pune capăt vieții.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

La data de 19 ianuarie, IPJ Bacău a transmis: „La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în locul de cazare al unei unități de învățământ din municipiul Bacău a fost găsit decedat un adolescent de 15 ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat într-o încăpere un tânăr de 15 ani, din comuna Stănișești, care nu prezenta semne vitale. Echipajul ambulanței a constatat decesul, trupul neînsuflețit fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Comunitatea locală este zguduită de această tragedie, iar autoritățile încearcă să ofere sprijin și consiliere colegilor și familiilor afectate de pierderea prematură a tânărului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: