Redactia.ro
Home » Știri » Tentativă de sinucidere sau accident nefericit: Ultimele imagini cu redactorul-șef adjunct de la GSP înainte de a intra cu mașina în stâlp

Tentativă de sinucidere sau accident nefericit: Ultimele imagini cu redactorul-șef adjunct de la GSP înainte de a intra cu mașina în stâlp

GALERIE FOTO (2) Ultimele imagini cu Bogdan Stamatoiu.

Joi, Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate ultimele imagini cu Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, înainte de accidentul grav în care a fost implicat. Imaginile au fost capturate de camerele de supraveghere și surprind momentele dinaintea impactului violent cu stâlpul de electricitate, în zona Cernica.

Jurnalistul se află în prezent în stare gravă la spital, iar poliția încearcă să determine dacă incidentul a fost rezultatul unui accident nefericit sau al unei posibile tentative de sinucidere.

Cum s-a întâmplat totul?!

Conform informațiilor furnizate de surse apropiate anchetei, Bogdan Stamatoiu se deplasa dinspre București spre Călărași, oprindu-se într-un sat și decidând să întoarcă mașina. Ulterior, a revenit spre București, iar la doar șase minute mai târziu, serviciile de urgență au primit un apel la 112. Potrivit surselor, jurnalistul avea o viteză de 110 km/h în momentul impactului.

Accident rutier cumplit la Cernica.
Sursa foto – Antena 3 CNN | Accident rutier cumplit la Cernica.

Un aspect șocant al anchetei este faptul că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare. Aceasta alimentează speculațiile și ipoteza unei posibile sinucideri. Impactul a fost atât de violent încât motorul mașinii a fost aruncat la câțiva metri distanță de locul incidentului.

Ce au transmis oamenii legii în cazul teribilului accident

Polițiștii rutieri din Pantelimon au intervenit la fața locului, constatând că mașina lui Stamatoiu părăsise partea carosabilă și intrase în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune. Conducătorul auto, în vârstă de 55 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Un dosar penal a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

@mariussrymry #acident ♬ sunet original – Marius Sry Mry

Sursele menționează că anchetatorii verifică atât posibilitatea unui accident nefericit, cât și varianta în care Bogdan Stamatoiu ar fi intrat intenționat cu mașina în stâlp. Incidentul survine într-un moment tumultuos pentru Gazeta Sporturilor, care se confruntă cu un proces de restructurare și concedieri în echipa redacțională.

Investigațiile continuă pentru a dezvălui circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina starea reală a jurnalistului înainte de impactul tragic.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: