Redactia.ro
Home » Știri » Redactorul-Șef Adjunct de la Gazeta Sporturilor, victima unui accident rutier cumplit. Mașina se deplasa cu o viteză de 110 km/h

Redactorul-Șef Adjunct de la Gazeta Sporturilor, victima unui accident rutier cumplit. Mașina se deplasa cu o viteză de 110 km/h

GALERIE FOTO (2) Bogdan Stamatoiu a fost implicat într-un grav accident rutier.

Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct de la Gazeta Sporturilor, a fost protagonistul unui accident rutier grav care a șocat opinia publică. Evenimentul tragic a avut loc în cursul zilei de miercuri, în jurul prânzului, și a lăsat mașina jurnalistului făcută praf în urma impactului puternic cu un stâlp.

Cum s-a produs accidentul

Mașina condusă de Bogdan Stamatoiu a părăsit partea carosabilă cu viteză și s-a izbit violent de un stâlp, rezultând o distrugere extrem de severă a autovehiculului. Imaginile uluitoare cu mașina făcută țăndări au devenit virale pe rețelele de socializare, arătând amploarea gravității accidentului.

Potrivit informațiilor furnizate de surse Antena 3 CNN, jurnalistul se află în prezent în stare gravă, internat într-un spital. Aceste surse au alimentat și o ipoteză șocantă, sugerând că Bogdan Stamatoiu ar fi provocat intenționat accidentul, având în vedere dorința de a-și curma zilele. Cu toate acestea, această afirmație trebuie tratată cu prudență, iar investigațiile privind circumstanțele exacte ale accidentului sunt în desfășurare.

Se pare că evenimentul tragic a avut loc în contextul unor schimbări semnificative în redacția Gazetei Sporturilor. Anul 2023 a fost marcat de mișcări de trupe și demiteri, inclusiv a celui mai cunoscut jurnalist al publicației, Cătălin Tolontan. Surse ProSport susțin că, deși Bogdan Stamatoiu era unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Tolontan, nu figura pe lista celor care urmau să fie concediați de compania Ringier.

Imaginile dezastruoase de la locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului sunt uluitoare, arătând mașina grav avariată și răsturnată în urma impactului violent cu stâlpul. Motorul vehiculului era separat de caroserie, subliniind forța impactului și viteza considerabilă la care mașina se deplasa în momentul accidentului.

Potrivit unui utilizator de pe Facebook care a publicat aceste imagini, accidentul a avut loc în zona intrării în Tanganu, lângă un pod.

Cum se simte jurnalistul în prezent

Bogdan Stamatoiu se află în acest moment în spital, unde primește îngrijiri medicale în stare gravă. Comunitatea jurnalistică și cititorii Gazetei Sporturilor sunt șocați de acest eveniment și urmăresc cu îngrijorare evoluția situației.

Este important să se sublinieze că informațiile cu privire la posibila intenție de sinucidere trebuie tratate cu sensibilitate și respect față de starea de sănătate a jurnalistului și a familiei sale. Autoritățile vor efectua o anchetă amănunțită pentru a elucida circumstanțele exacte ale accidentului.

Reacția redacției GSP.ro

Întreaga comunitate a GSP se unește într-un efort colectiv de a transmite gânduri pozitive și rugăciuni pentru Bogdan și familia sa și îi roagă pe jurnaliști să nu mai răspândească informații false.

„Colegul nostru Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct la GSP.ro, a fost implicat astăzi într-un grav accident auto.

În prezent, Bogdan se află internat și primește îngrijiri medicale. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre Bogdan și familia lui, toți suntem în șoc. Menținem legătura cu familia, le respectăm intimitatea și le oferim tot sprijinul pe care îl doresc.

Din nefericire, asistăm la răspândirea unor informații false, neverificate, în privința acestui eveniment tragic. Unele articole merg până la a spune că Bogdan a fost concediat astăzi de companie, ceea ce este complet neadevărat.

Rugăm publicul și colegii din alte redacții să respecte dreptul la intimitate pe care îl are familia lui Bogdan și să se roage împreună cu noi pentru însănătoșirea lui.”, au transmis reprezentanții redacției GSP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: