Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Botoșani: Un polițist și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei

Tragedie în Botoșani: Un polițist și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei

Tragedie în Botoșani: Un polițist și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei

Tragedie în Botoșani! Un polițist și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei. Iată detaliile!

Tragedie în Botoșani

O tragedie cutremură comunitatea din Botoșani, unde un polițist dedicat și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant. Cristian, în vârstă de 46 de ani și șef de post în Stăuceni, a fost descoperit mort în cimitirul din Vlăsinești, chiar pe mormântul fiicei sale decedate la vârsta de un an. Fapta tragică s-a petrecut în ziua onomastică a micuței, Sfântul Andrei, aducând o adâncă durere asupra celor care l-au cunoscut pe polițist.

Descoperirea macabră a fost făcută de către un bătrân care intenționa să aprindă o lumânare în memoria cuiva drag. Acesta a sunat imediat la numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns echipaje de Poliție și ambulanță. Din păcate, medicii sosiți nu au putut face nimic pentru a-i salva viața lui Cristian.

Colegii polițistului au fost șocați de această tragedie și au descoperit că în spatele gestului extrem se afla o poveste de durere. Cristian pierduse o fetiță, Andreea, care a murit la doar un an și a fost înmormântată în cimitirul din Vlăsinești, locul unde și-a găsit sfârșitul.

Cristian și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an

Potrivit surselor din anchetă, se pare că în dimineața zilei de Sfântul Andrei, Cristian a ales să-și pună capăt zilelor, vizitând mormântul fiicei sale și luând decizia tragică. Un gest extrem care a lăsat în urmă întrebări dureroase și o comunitate șocată.

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a emis un comunicat oficial, confirmând identitatea victimei și anunțând că cercetările sunt în curs pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment tragic. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani coordonează ancheta pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Botoşani.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: