Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Capitală. Cine este bărbatul găsit mort în lacul Herăstrău

Tragedie în Capitală. Cine este bărbatul găsit mort în lacul Herăstrău

În această dimineață, un bărbat a fost reperat plutind fără suflare pe lacul Herăstrău din Capitală, chiar în zona de Nord. Aici au loc petreceri de lux, unde deseori consumul de alcool întrece orice limită. Surse susțin faptul că bărbatul ar fi fost un mare petrecăreț și că este foarte posibil ca tragedia să se fi întâmplat tocmai din cauza abuzului de alcool. Iată toate detaliile!

Un bărbat a fost găsit mort în lacul Herăstru

Trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost descoperit, de către un trecător, plutind pe lacul Herăstrău, chiar în apropierea unei terase de lux unde ar fi petrecut cu prietenii, toată noaptea. Autoritățile au fost alertate imediat și s-au prezentat la fața locului.

Apropiații acestuia susțin că bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate și că este foarte posibil să fi fost un accident tragic cauzat tocmai de la abuzul de alcool. Victimei i s-ar fi făcut rău și ar fi căzut în apă.

Nimeni nu a luat în calcul o presupusă sinucidere, dar autoritățile fac investigații amănunțite pentru a stabilii circumstanțele exacte ale morții.

Institutul de Medicină Legală va anunța cauza decesului

Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 56 de ani a fost trimis la Institutul de Medicină Legală, pentru a investiga și stabili cauza decesului, dar mai ales pentru a descoperi exact dacă acesta consumase alcool sau alte substanțe interzise ce puteau să-i aducă acest sfârșit tragic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: