Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în familia preotului Nicolae Dima! Deși a fost operată, micuța Ecaterina este din nou în comă și doar o minune o poate salva

Tragedie în familia preotului Nicolae Dima! Deși a fost operată, micuța Ecaterina este din nou în comă și doar o minune o poate salva

fiica preot nicolae dima

Vești proaste pentru preotul Nicolae Dima. Din păcate, preotul Nicolae Dima nu poate răsufla încă ușurat, deși fiica sa a fost operată. Ecaterina continuă să se zbată între viață și moarte, iar doar o minune poate salva viața copilei. Preotul a mulțumit tuturor pentru rugăciuni și a oferit o veste tristă: Ecatarina se află în comă, iar consturile necesare tratamentului sunt unele pe care Nicolae Dima nu și le poate permite. Așadar, acesta a solicitat ajutor finaciar din partea enoriașilor!

Fetița preotului Nicolae Dima se află în comă

Părintele Nicolae Dima, de la Biserica Sfântul Nicolae din București, a lansat un apel pentru fetița sa, Ecaterina, în vârstă de doar 12 ani. Viața Ecatarinei s-a schimbat radical după ce medicii i-au oferit un diagnostic crunt, iar în momentul de față cadrele medicale fac tot ce le stă în putință pentru a-i salva viața. Fetița a fost operată, iar un chist de dimensiuni mici i-a fost extras din mijlocul creierului, conform declarațiilor părintelui Nicolae Dima. Din nefericire, starea ei nu s-a ameliorat, iar momentan se află în comă.

În disperare de cauză și neștiind cum să obțină suma necesară tratamentului Ecatarinei, preotul Nicolae Dima a solicitat ajutorul enoriașilor.

Mesajul preotului Nicolae Dima

„Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă. Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată. I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.

Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România. Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru. 

Am deschis conturi speciale pentru donații. Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă”, a fost mesajul părintelui Nicolae Dima.

Ecaternia a acuzat dureri de cap. În urma investigațiilor medicale amănunțite, doctorii au aflat că fetița avea o tumoră gravă. Ecaterina a fost suspusă unei intervenții chirurgicale complicate, iar soarta ei este acum în mâinile Domnului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini