Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în fotbalul românesc! CFR Cluj e în doliu: fotbalistul a murit la doar 35 de ani!

Tragedie în fotbalul românesc! CFR Cluj e în doliu: fotbalistul a murit la doar 35 de ani!

Este doliu în Gruia, după ce un fost fotbalist a murit la doar 35 de ani. Augustin Vasile Chira, ex-jucător la echipa a doua a ardelenilor, a decedat și a provocat o tragedie la CFR Cluj.

Bărbatul fusese diagnosticat în urmă cu mai bine de un an cu o boală cruntă, după care a început tratamentele de specialitate. Din nefericire, fostul fotbalist de la CFR Cluj a pierdut lupta.

Chira era stabilit în Canada

Chira era stabilit în Canada împreună cu iubita lui, iar în urmă cu mai bine de un an a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

A aflat că suferă de cancer la stomac, gradul 4. Chira a început imediat tratamentele de specialitate dar era optimist: „Am început, din 2022, tratamentul, fac chimioterapie. Acesta costă undeva la 30.000 de euro. Să sperăm că va fi bine”.

Clubul CFR Cluj a provocat tristețe cu o veste tragică pe care a împărtășit-o pe rețelele de socializare. Augustin Vasile Chira, fostul jucător din Gruia și lider de generație, a murit la vârsta de doar 35 de ani.

Organismul fostului fotbalist a cedat

Tratamentul nu a mers conform planului, iar corpul lui Augustin Chira a cedat. CFR Cluj, fosta sa echipă, și-a exprimat regretul prin intermediul unei postări făcute pe Facebook:

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a fostului nostru jucător de la echipa secundă, un mare CFRist, Augustin Vasile Chira! Din nefericire, boala cumplită cu care a fost diagnosticat în urmă cu un an a câștigat această luptă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au notat cei de la CFR Cluj.

Cine a fost Augustin Chira?

Chira a fost lider de generație și căpitan la grupa sa de juniori de la CFR Cluj. El a ajuns să îmbrace tricoul echipei secunde la o vârstă fragedă, însă ulterior, în pragul majoratului, a decis să renunțe la fotbal.

Am făcut o radiografie și doctorul a văzut că am niște mase sudate în zona esofagului. După două săptămâni, medicul m-a trimis direct la Urgențe pentru ca testele, scannerele să meargă mai rapid. Ei bănuiau ceva de când au văzut radiografia.

Rezultatul? Cancer de gradul 4. Am început, din 2022, tratamentul, fac chimioterapie. Acesta costă undeva la 30.000 de euro. Să sperăm că va fi bine”, declara Augustin Vasile Chira, pentru prosport.ro, în martie 2023, şi preluat de adevarul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: