Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea fotbalului românesc! Din păcate, marele antrenor nu mai este printre noi

Tragedie în lumea fotbalului românesc! Din păcate, marele antrenor nu mai este printre noi

GALERIE FOTO (2) Tragedie în lumea fotbalului românesc! Din păcate, marele antrenor nu mai este printre noi

În ultima vreme ne-au părăsit o mulțime de personalități din țară, care au lăsat în urmă un gol imens în sufletele celor care le-au apreciat. Aflăm acum că un mare om al fotbalului românesc a plecat în mod fulgerător din această lume. Avea doar 52 de ani și antrenase anul trecut o echipă din Liga 1.

A murit un mare antrenor din Liga 1

România este din nou îndoliată, după ce a pierdut o mare personalitate a fotbalului performant. Este vorba despre John Ene, fost antrenor în Liga 1 în sezonul trecut, la Academica Clinceni. În ultima perioadă, John Ene antrena clubul sportiv FC Olympico Real Dragomirești, unde performa și fiul său.

Bărbatul avea doar 52 de ani și a fost găsit fără suflare în propria lui casă chiar de către fiul său minor. Din primele informații, acesta se afla singur în cameră în momentul în care ar fi făcut un infarct, chiar în somn. Fiul său ar fi auzit alarma bărbatului și, surprins că nu o oprește, a intrat în camera lui și și-a văzut părintele fără suflare.

Copilul și-a chemat imediat mama, care a sunat la ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru marele sportiv. A fost declarat decesul și trupul neînsuflețit a fost dus la necropsie, pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

 „Medicii au spus că a fost un infarct în somn. A fost găsit de fiul său. Noi am aflat în această dimineață. Un coleg de la echipa s-a dus să-l ia pe fiul lui John Ene pentru a merge la școală și așa a aflat ce s-a întâmplat. Dormea singur într-o cameră, din câte știm. Dimineața, fiul său a auzit alarma de la ceas și nu înțelegea de John nu o oprește. A intrat și l-a văzut așa. A venit și soția lui și au sunat la ambulanță, dar medicii nu au mai avut ce să facă. A venit la stadion seara, în jurul orei 20:30. Ne-a salutat, dar a zis că nu coboară, că nu se simte bine. Știu că urma un tratament la inimă”, au declarat surse apropiate ale sportivului pentru GSP.ro

Apropiații sunt șocați

Apropiații spun că acesta avea probleme cu inima și urma și un tratament în acest sens. Cu o seară înainte fusese pe stadion, dar nu a depus prea mult efort, precizând că nu se simte bine. Familia nu a oferit declarații despre tragicul eveniment și preferă să păstreze intimitate, pentru că nu se știu prea multe detalii despre cele întâmplate.

Vestea a fost confirmată de Adrian Budenau, primarul din Clinceni, care spune că este șocat cum un om atât de tânăr a putut păți așa ceva. Unii apropiați spun că în ultimele zile nu îi fusese deloc bine și chiar nu participase la antrenamente, dar nici nu a mers la vreun medic să își spună problemele.

„Da, e adevărat, am aflat și eu în urmă cu câteva momente. Sunt consternat! Un băiat tânăr, de mare caracter, a lucrat la noi ani de zile… Înțeleg că ar fi făcut infarct în timp ce dormea, mi-au zis băieții de la club”, a declarat Adrian Budeanu, primarul din Clinceni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: