Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep este în doliu. Bunica sportivei a murit: «Să ai drum lin spre viață veșnică!»

Simona Halep este în doliu. Bunica sportivei a murit: «Să ai drum lin spre viață veșnică!»

GALERIE FOTO (2) Simona Halep, prima reacţie după suspendarea de patru ani pentru dopaj: „Sunt şocată şi dezamăgită de decizia lor"

Momente delicate pentru sportiva Simona Halep. Jucătoarea de tenis a anunțat că bunica din partea tatălui s-a stins din viață.

Doliu în familia Simonei Halep. Bunica sportivei a murit

Simona Halep a distribuit un anunț trist pe pagina contului său de Instagram. În dreptul unei fotografii în care apare alături de buncii paterni, Simona Halep a scris câteva cuvinte emoționante, prin care a dezvăluit durerea prin care trece în aceste momente. Se pare că bunica acesteia a murit, la cinci ani distanță de soțul ei.

simona halep doliu
Bunica paternă a Simonei Halep a murit

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe rețelele de socializare.

În martie 2017, cu doar câteva ore înaintea meciului dintre Simona Halep și Donna Vekic din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells, bunicul jucătoarei din România a încetat din viață.

Simona Halep se confruntă cu o perioadă foarte dificilă atât în ceea ce privește cariera sa de jucătoare de tenis, cât și viața sa personală. Ea a fost suspendată temporar din cauza unor presupuse acte de dopaj și acum încearcă să își dovedească nevinovăția în acest caz. Procesul pare să bată pasul pe loc, iar de mai bine de 4 luni Simona Halep nu poate intra pe teren.

Nici din punct de vedere profesional, situația în care se află Simona nu este una prea roz. Recent a divorțat de omul de afacere Toni Iuruc, bărbatul alături de care avea planuri de căsătorie.

Simona Halep și bunica sa au avut o legătură specială

Legătura pe care Simona Halep a avut-o cu bunica sa a fost una foarte strânsă, bătrâna fiindu-i un sfătuitor de nădejde. Mamaia Simonei avea o opinie importantă în ceea ce privește viața personală a Simonei, deținătoarea trofeului de la Roland Garros. În perioada în care s-a speculat că Simona urmează să se căsătorească cu Costa, fiul lui Teia Sponte, bunica sa ar fi sfătuit-o să nu se grăbească prea tare cu căsătoria pentru că avea lucruri mai importante de făcut.

„Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem”, declara bunica Simonei Halep.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: