Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în noaptea de Înviere! A murit strivit în mașina pe care o conducea. Avea doar 19 ani

Tragedie în noaptea de Înviere! A murit strivit în mașina pe care o conducea. Avea doar 19 ani

accident

Un tânăr de 19 ani a murit, iar două prietene ale lui, în vârstă de 17 ani, se află la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un utilaj, pe o șosea din județul Teleorman.

Cumplitul accident s-a petrecut pe DJ 701, în Siliștea Mică, județul Teleorman. Tânărul șofer s-a izbit de un tractor cu semănătoare condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman.

Accident mortal în seara de Înviere

Din păcate, impactul i-a fost fatal. Cele două pasagere din autoturism, ambele în vârstă de 17 ani, din localitatea Scurtu Mare, au fost rănite. Rănit a mai fost un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, pasager în tractor.

Șoferul tractorului agricol a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, afirmă polițiștii.

Strivit de ATV-ul pe care-l conducea

Tot în Sâmbăta Mare, la Bârlad, un tânăr de 32 de ani a murit sâmbătă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe un câmp pe care se plimba.

La un moment dat, încercând să urce o rampă de pământ, s-a dezechilibrat și a căzut, iar ATV-ul s-a prăbușit peste el și l-a strivit. Prietenii lui au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de ambulanță au sosit la locul incidentului.

Medicii l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să declare decesul tânărului de 32 de ani. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cum a avut loc accidentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: