Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în parcul Drumul Taberei din Capitală. Un tânăr de 19 ani a fost găsit fără viață la baza podului de peste lac

Tragedie în parcul Drumul Taberei din Capitală. Un tânăr de 19 ani a fost găsit fără viață la baza podului de peste lac

Un tânăr de 19 ani a fost găsit fără viață în Parcul Drumul Taberei. Sursă foto: observator.news

O tragedie cutremurătoare a avut loc în seara de 21 iunie 2024, în Parcul Drumul Taberei din Capitală. Un tânăr de doar 19 ani a fost găsit fără suflare la baza de beton a podului de peste lac.

Descoperirea a fost făcută de trecători care au alertat imediat autoritățile. Echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului au încercat resuscitarea băiatului, însă, din păcate, eforturile lor au fost în zadar, fiind declarat decesul.

Un tânăr de doar 19 ani a fost găsit fără viață în Parcul Drumul Taberei

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut în jurul orei 21:00. La fața locului s-au deplasat și echipajele de prim-ajutor care au încercat să-l resusciteze pe tânăr. Din nefericire, toate eforturile lor au fost inutile. Polițiștii bucureșteni au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

„Astăzi, 21 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la precipitarea unei persoane, la o adresă din Sectorul 6.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani. De asemenea echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, în pofida eforturilor, au constatat decesul acestuia.

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis poliţiştii din Capitală.

Circumstanțele morții tânărului rămân neclare

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul două ipoteze principale: fie tânărul a căzut accidental de pe pod, fie a fost vorba despre un gest premeditat. Martorii oculari și eventualele imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă vor juca un rol crucial în elucidarea misterului.

Deocamdată, circumstanțele morții tânărului rămân neclare, iar ancheta este în plină desfășurare. Poliția face apel la orice persoană care ar putea avea informații relevante să contacteze autoritățile. În același timp, comunitatea a fost îndemnată să respecte intimitatea familiei îndurerate și să ofere sprijin moral celor afectați de pierdere.

Moartea tânărului de 19 ani în Parcul Drumul Taberei reprezintă o tragedie imensă, care ridică multe întrebări și necesită un răspuns rapid și clar din partea autorităților. În timp ce ancheta continuă, comunitatea rămâne în așteptarea unor clarificări și a măsurilor care să asigure că astfel de incidente nu se vor repeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: