Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Turcia: 11 oameni au murit, iar alți 50 au ajuns la spital

Tragedie în Turcia: 11 oameni au murit, iar alți 50 au ajuns la spital

Accident rutier cumplit în Turcia.

O tragedie de proporții a șocat Turcia în ultimele ore, după ce un grav accident rutier s-a produs pe Autostrada Marmara de Nord. Șapte mașini, printre care trei autobuze și un camion, s-au ciocnit la aproximativ 150 de kilometri distanță de Istanbul, rezultând în moartea a 11 persoane și rănirea gravă a altor 50.

Evenimentul tragic a avut loc în condiții dificile de circulație, iar autoritățile au fost alertate în scurt timp. Medicii și pompierii au intervenit prompt pentru a acorda asistență victimelor. Până în acest moment, 11 persoane și-au pierdut viața, iar cei răniți au fost transportați la spital în stare de urgență.

Cum a avut loc accidentul

Impactul dintre cele șapte vehicule a fost devastator, iar echipele de intervenție au fost nevoite să facă față unor provocări majore în eforturile de salvare. Se crede că mai mulți oameni ar fi decedat după ce au sărit din vehicule în momentul impactului și ar fi fost călcați de alte mașini.

Potrivit guvernatorului Yasar Karadeniz din Sakarya, șapte victime sunt în stare foarte gravă, iar medicii depun eforturi susținute pentru a le salva viețile. Restul victimelor se află în stare stabilă, dar cu răni serioase cauzate de impact.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz

Autoritățile continuă ancheta la fața locului pentru a determina cauza exactă a tragediei. Suspiciunile inițiale indică faptul că ceața densă ar fi redus vizibilitatea șoferilor, declanșând o serie de ciocniri în lanț. Într-adevăr, se pare că totul a început după ce șoferul unei mașini a lovit un camion, declanșând lanțul de evenimente care a implicat celelalte vehicule.

Pe măsură ce ancheta avansează, autoritățile și echipele de intervenție fac apel la precauție și siguranță pe șosele în condiții meteorologice dificile, subliniind importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea unor astfel de tragedii în viitor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: