Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie pe DN7: O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer

Tragedie pe DN7: O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer

Tragedie pe DN7: O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer

Tragedie pe DN7! O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer!

Tragedie pe DN7

Vineri seară, pe 24 noiembrie 2023, o tragedie cutremurătoare a avut loc pe DN7, între localitățile Lipova și Păuliș din județul Arad. O mașină în care se aflau două tinere, în vârstă de 21 și 24 de ani, a fost grav afectată după ce un buldoexcavator a căzut de pe un trailer, strivind autovehiculul într-o curbă periculoasă.

O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer

Accidentul a avut consecințe devastatoare, soldându-se cu pierderea unei vieți și rănirea gravă a celeilalte ocupante a mașinii. Una dintre tinere a fost găsită decedată la fața locului, în timp ce cealaltă a fost extrăgândă de sub fiarele contorsionate într-o stare extrem de gravă.

Evenimentul tragic a fost imediat semnalat autorităților, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, inclusiv pompieri și personal medical specializat. Operațiunea de salvare a fost una extrem de dificilă, dată fiind gravitatea situației și necesitatea extragerii rapide a victimelor din mașina aplatizată.

Cu toate eforturile depuse, una dintre tinere nu a putut fi salvată, iar constatarea decesului a fost făcută de către echipajul medical prezent la locul accidentului. Cel de-al doilea ocupant al mașinii a fost transportat de urgență la spitalul Arad cu un elicopter SMURD, în speranța acordării de îngrijiri medicale adecvate pentru a-i salva viața, potrivit antena3.ro.

Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în urma unei anchete ample, dar primele informații indică faptul că buldoexcavatorul ar fi căzut de pe trailer în timpul tranzitului pe această porțiune de drum național.

 

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: