Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie pe șosea! Un politician AUR şi iubita lui și-au pierdut viața într-un accident de motor

Tragedie pe șosea! Un politician AUR şi iubita lui și-au pierdut viața într-un accident de motor

Accident rutier grav la Covasna.

Un accident tragic a avut loc în comuna Șcheia din județul Iași, în data de 17 iunie, soldându-se cu pierderea a trei vieți omenești. O motocicletă, condusă de un fost candidat la primăria localității Alexandru Ioan Cuza, s-a ciocnit violent cu un pieton, după care s-a izbit de un cap de pod. Accidentul a fost fatal pentru toate persoanele implicate: motociclistul, pasagera sa și pietonul. În continuare, vom analiza detaliile acestui eveniment tragic.

Detaliile accidentului

Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Șcheia, în momentul în care un bărbat în vârstă de 58 de ani a ieșit pe șosea fără să se asigure, într-o zonă nesemnalizată pentru trecerea pietonilor. Se pare că pietonul se afla în fața propriei locuințe și discuta cu o altă persoană aflată într-un tractor. Motocicleta, pe care se aflau bărbatul de 44 de ani și iubita sa de 32 de ani, l-a lovit în plin pe pieton, după care a fost proiectată într-un cap de pod.

Viteza fatală

Impactul violent nu a lăsat nicio șansă de supraviețuire celor implicați. Paul Ionașcu, care era un fost candidat la primăria localității Alexandru Ioan Cuza, și partenera sa, nu au avut nicio șansă în fața vitezei. Autoritățile au sosit rapid la fața locului, dar nu au putut decât să constate decesul celor trei persoane. Tragedia subliniază importanța respectării limitelor de viteză și a precauției atât din partea pietonilor, cât și a șoferilor.

CITEȘTE ȘI: Cine era politicianul AUR care și-a pierdut viața în accidentul de motor. Din nefericire și iubita sa avut un sfârșit fatal

Reacția autorităților și a martorilor

Poliția din Iași a fost alertată prin apelul de urgență 112 și a intervenit prompt la locul accidentului. Într-un comunicat oficial, IPJ Iași a declarat:

La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Șcheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani. Motocicleta a intrat ulterior într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat.

Deschiderea dosarului penal

În urma accidentului, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Poliția investighează dacă viteza motocicletei sau neatenția pietonului au jucat un rol decisiv în producerea accidentului. Verificările continuă pentru a determina toate detaliile și a preveni pe viitor astfel de incidente tragice.

Martori oculari

Martorii oculari ai accidentului au descris scena ca fiind una de coșmar. Aceștia au declarat că pietonul nu a auzit motocicleta apropiindu-se din cauza discuției pe care o purta cu persoana din tractor. Impactul a fost atât de violent încât toate cele trei persoane au murit instantaneu. Martorii sunt șocați de rapiditatea cu care s-a desfășurat incidentul și de consecințele sale devastatoare.

CITEȘTE ȘI: Cine era politicianul AUR care și-a pierdut viața în accidentul de motor. Din nefericire și iubita sa avut un sfârșit fatal

Impactul asupra comunității

Comunitatea din Șcheia este profund afectată de această tragedie. Atât fostul candidat la primărie, cât și iubita sa erau bine cunoscuți și respectați în zonă. Moartea lor a lăsat un gol imens în sufletele celor care i-au cunoscut și i-au apreciat. La fel de devastatoare este și pierderea bărbatului de 58 de ani, un membru al comunității care, deși nu se știe exact dacă intenționa să traverseze strada, și-a pierdut viața în circumstanțe tragice.

Reacții și măsuri preventive

Localnicii cer măsuri urgente pentru a preveni astfel de tragedii în viitor. Unii sugerează instalarea de semne de circulație suplimentare și a unor treceri de pietoni în zonele frecventate de localnici. De asemenea, se discută despre necesitatea unor campanii de informare și educare pentru pietoni și șoferi, menite să crească gradul de conștientizare privind siguranța rutieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: