Redactia.ro
Home » Știri » Trăian Băsescu internat de urgență la spital. Fostul președinte ar fi suferit un AVC

Trăian Băsescu internat de urgență la spital. Fostul președinte ar fi suferit un AVC

GALERIE FOTO (2) Trăian Băsescu internat de urgență la spital

Trăian Băsescu internat de urgență la spital. Fostul președintele al României ar fi fost internat de urgență în această dimineață, într-un spital din Paris. Traian Băsescu ar fi suferit un AVC. Fostul lider a fost dus în capitala Franței cu un avion privat.

Trăian Băsescu internat de urgență la spital. Fostul președinte ar fi suferit un AVC

Fostul președinte al României, Traian Băsescul ar fi suferit un accident vascular. Potrivit evz.ro, fostul lider este internat într-un spital din Franța, din cauza unor probleme cardiace. Acesta a fost internat în urmă cu două zile la Spitalul Militar Central, din cauza unor probleme cardiace. Conform unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, i s-ar fi administrat un tratament care ar fi fost greșit.

Traian Băsescu a fost dus la spitalul din Paris cu avionul privat și este posibil ca fostul oreședinte să fi suferit un AVC. Informația nu a fost confirmată de familie până la această oră. Joi seara, Ioana Băsescu a posta o imagine emoționantă alături de tatăl sau, iar internauții au reacționat imediat. „Cât timp ne trăiesc parintii, mai suntem copii. In brațele lor simțim ca nimeni si nimic nu ne poate face rău”, „Mă bucur pentru familia frumoasă și unita ,❤️❤️❤️❤️” „, „Singurul nostru Presedinte!!! Sanatate multa!! Dumnezeu sa fie alaturi de dumnealui si toata familia! 🙏♥️😔„, au fost doar cateva dintre comentariile scrise la postarea Ioanei Basescu.

Traian Basescu si Ioana

ICCJ: Traian Băsescu a fost colaborator al Securității

Miercuri, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. Hotărârea este definitivă. Recursul fostului președinte, Traian Băsescu,a  fost respins, astfel încât acesta a fost declarat colaborat al Securității. Fostul președinte al României a precizat în sala de judecată că nu a știut că i s-ar fi alocat un nume conspirator, subliniind că rapoartele sale sunt semnate „căpitan Traian Băsescu”.

„Nu am ştiut că mi s-a dat un nume conspirativ. Nu am semnat un angajament în care să-mi fie introdus şi un nume conspirativ. (…) Nu am ştiut că Contrainformaţiile Militare sunt Securitatea. Am crezut că e un serviciu al Ministerului Apărării Naţionale”, s-a apărat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: