Redactia.ro
Home » Monden » Transferul toamnei la PRO TV. Fiica unui celebru om de televiziune a semnat cu trustul de pe Pache Protopopescu

Transferul toamnei la PRO TV. Fiica unui celebru om de televiziune a semnat cu trustul de pe Pache Protopopescu

GALERIE FOTO (2) robert turcescu

Trustul de pe Pache Protopopescu, PRO TV, a făcut o nouă angajare remarcabilă. Este vorba despre fiica unui celebru important om de televiziune. Iată la ce emisiune va putea fi văzută aceasta de către telespectatori, precum și care sunt primele sale impresii despre noul loc de muncă!

Fiica lui Robert Turcescu a semnat cu PRO TV

Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu, a devenit parte din echipa televiziunii Pro TV. Tânăra a absolvit Facultatea de Comunicare și Filosofie la Universitatea Villanova și afirmă că se simte mândră de realizările sale în Pennsylvania, SUA. Nu i-a fost deloc ușor să învețe peste Ocean, însă este de părere că sacrificiul a meritat pentru că a acumulat un bagaj impresionant de informații care îi sunt acum utile.

yoyo
Fiica lui Robert Turcescu a semnat cu PRO TV

„Dacă aș spune că a fost ușor, aș minți. N-a fost ușor deloc, ba din contră, a fost mult mai greu decât mi-am imaginat vreodată. M-am simțit singură, extenuată, confuză și, deseori, mi-a fost dor de casă, dar a meritat. Am învățat, am crescut, am cunoscut profesori și oameni care mi-au schimbat viața și modul în care privesc lumea din jurul meu. Nu zic asta des, dar sunt mândră de mine. Sunt mândră că am putut să reprezint România aici, pentru că meritam să știe tot restul lumii că oricât de greu ne e, nu renunțăm niciodată. Dacă e ceva ce pot să vă spun după acești 4 ani este să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți să faceți ce v-ați propus. If I could do it, so can you:)”, scria fiica lui Robert Turcescu pe pagina contului personal de Instagram.

În ce emisiuni va fi prezentă Ioana Taisia, fiica lui Robert Turcescu

Fiica lui Robert Turcescu a revenit în România și nu a pierdut deloc timpul. Și-a găsit un loc de muncă și a decis să se angajeze la PRO TV. Yoyo, așa cum îi spun prietenii, are 21 de ani și va fi prezentă în emisiunile Vorbește lumea” și La măruță”, unde telespectatorii sunt întotdeauna surprinși cu momente senzaționale și informații utile. Fiica lui Robert Turcescu va aduce la Pro TV aceeași pasiune pe care a manifestat-o în ultimii ani pe platformele online, unde și-a construit o comunitate dedicată de internauți.

Ea va dezvălui telespectatorilor ce se petrece în culisele platourilor de filmare, dar și ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi în timpul celor două emisiuni.

„Ador, ador această experiență. Am doar câteva zile în echipa PRO TV și deja pot spune că mă simt ca într-o familie. Am găsit un mediu cald, primitor, cu multe emoții, diversitate prin invitați și agitație prin prisma emisiunilor transmise live. Știu că am ce învăța și sunt recunoscătoare pentru această șansă”, a declarat Ioana Taisia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: