Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea șocantă a actriței Amanda Bynes. Vedeta și-a distrus întreaga carieră

Transformarea șocantă a actriței Amanda Bynes. Vedeta și-a distrus întreaga carieră

GALERIE FOTO (14) Transformarea șocantă a actriței Amanda Bynes

Transformarea șocantă a actriței Amanda Bynes. Celebra actriță a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind arestată de mai multe ori din cauza comportamentului său. Ajunsă la 34 de ani, actrița este de nerecunoscut. Amanda Bynes și-a distrus întreaga carieră din cauza drogurilor și a alcoolului.

Transformarea șocantă a actriței Amanda Bynes. Vedeta și-a distrus întreaga carieră

Transformarea șocantă a actriței Amanda Bynes. În urmă cu 30 de ani, Amanda Bynes era copilul-minune din televiziune. Aceasta a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, apărând în multe reclame televizate după care s-a lansat în cinematografie. De asemenea, actrița aa vut și propria emisiunea The Amanda Show, fiind îndrăgită pentru umorul său de neegalat. Bynes și-a început cariera jucând în filmele What a Girl Wants, Hairspray și Easy A, iar pe măsură ce creștea, faima Amandei evolua din ce în ce mai mult. În 2010 a pozat sexy pe coperta revistei Maxim, iar după acest gest, au apărut toate necazurile în viața actriței.

Problemele au început în 2012 când actrița a fost arestată pentru că a lovit cu mașina un ofițer de poliție. Ulterior s-a aflat că Amanda a consumat alcool, dar tatăl ei a negat acest lucru. De asemenea, Bynes a fost prinsă conducând fără permis de conducere de mai multe ori, fiind implicată și în două accidente. În 2013 a fost arestată de poliție pentru că a fumat marijuana în holul blocului în care locuia. Câteva luni mai târziu, Amanda șoca din nou după ce a dat foc unei străzi rezidențiale din Thousand Oaks, California. La scurt timp, vedeta de la Hollywood a fost internată într-o unitate psihiatrică, iar părinții au primit tutela temporară. Aceste evenimente le-au provocat un șoc fanilor care vedeau în Bynes un adevărat exemplu.

Conform unui prieten de-al actriței, Amanda a fost frustrată pentru că nu primește roluri mai seriose, și mereu primea personaje de comedie și inocente. „Mi-ar plăcea să fac ceva care să șocheze oamenii, ceva care este împotriva timpului. Simt că oamenii nu știu ce pot face cu adevărat”, menționa Amanda într-un interviu în 2008. Tot în același an, Amanda Bynes a anunțat că se retrage din actorie, declarând că este cea mai tânără actriță care face acest lucru.

Dezvăluirile șocante ale actriței Amanda Bynes

La 10 ani de când s-a retras din cinematografie, distrugându-și întreaga reputație, Amanda a vorbit deschis despre lucrurile pe care le-a făcut în acea perioadă. Vedeta și-a cerut public scuze pentru cuvintele dure pe care le-a adresat în nenumărate rânduri pe Twitter. ”Mi-e foarte rușine de lucrurile pe care le-am spus. Nu pot da timpul înapoi, dar aș face-o. Îmi pare rău pentru toți cei pe care i-am rănit, pe care i-am mințit, încă am remușcări în legătură cu asta. Mă simt oribil și mi se face rău când mă gândesc la tot ce am făcut. Mi-am distrus munca de o viața pe Twitter. Nu este vina rețelei sociale, e vina mea”, a spus Amanda Bynes.

Totodată,actrița a vorbit și despre consumul de droguri spunând că din cauza acestora s-a transformat în altă persoană. „Fiecare persoană reacționează diferit. Pentru mine, amestecul de marijuana și alte droguri cu alcoolul mi-au afectat creierul. M-a transformat într-o persoană complet diferită. Eu sunt o persoană amabilă. Nu aș face sau spune niciunul dintre lucrurile de atunci”, a adăugat ea. Actrița a precizat că deși nu a consumat substanțe mai periculoase, ajunsese în punctul în care era sub influența unor alte droguri de dimineață până seara. Amanda Bynes, copilul care a muncit ani întregi pentru a deveni o actriță celebră, le-a dat tinerilor un sfat important: „Aveți mare, mare grijă pentru că puteți pierde totul și vă puteți distruge toată viața, așa cum am făcut eu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: