Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea incredibilă a actriței Faye Dunaway. Operațiile estetice i-au distrus chipul

Transformarea incredibilă a actriței Faye Dunaway. Operațiile estetice i-au distrus chipul

GALERIE FOTO (8) Transformarea incredibilă a actriței Faye Dunaway

Transformarea incredibilă a actriței Faye Dunaway. Celebra actriță în vârstă de 80 de ani a ajuns de nerecunoscut, după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice. Faye Dunaway este cunoscută pentru rolul ei din ”Bonnie și Clyde”, iar vedeta pare să nu mai aibă nimic din trăsăturile care i-au adus faima. Cum arată actrița în prezent?

Transformarea incredibilă a actriței Faye Dunaway. Operațiile estetice i-au distrus chipul

Transformarea incredibilă a actriței Faye Dunaway. Operațiile estetice le-au distrus imaginile, dar cu toate astea, nu se opresc din a-și face modificări. Vedetele de la Hollywood, și nu numai, apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și șterge anii de pe chip. Ei bine, rezultatul nu este mereu pozitiv. În cazul actriței Faye Dunaway, transformările sunt îngrozitoare. Vedeta și-a început cariera la sfârșitul anilor 60, fiind cunoscută pentru rolul din ”Bonnie și Clyde”. Faye a fost considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, dar astăzi, la 80 de ani, actrița a ajuns de nerecunoscut. De-a lungul anilor, chipul său a trecut prin mai multe intervenții estetice, iar schimbarea este evidentă, având în vedere că operațiile estetice nu au fost reușite. Se poate observa că vedeta și-a ridicat obrajii, și-a operat buzele, iar față ei arată ca un porțelan.

Fake Dunaway este laureată a premiului Oscar și a premiului Global de Aur în 1977 pentru cea mai bună actriță, datorită rolului Diana Christensesn din filmul „Network”, în regia lui Sidney Lumet. Faye a jucat de-a lungul timpului în multe pelicule de succes, câștigând numeroase premii. În 1974 s-a căsătorit cu Peter Wolf, de care a divorțat trei ani mai târziu, iar în 1983 s-a căsătorit cu fotograful Terry O’Neil. Cei doi au împreună un copil, dar căsnicia celor doi nu a rezistat și au divorțat în 1987.

Faye Dunaway, o divă lipsită de maniere?

Se știe că actrița este o persoană plină de energie și este fericită de fiecare dată când revine pe platourile de filmare. Însă, aceasta a fost acuzată de multe ori că ar fi divă lipsită de maniere. După ce Faye a fost concendiată din producția de pe Broadway Tea at Five, în care o interpreta pe Katharine Hepburn, nimeni nu a fost surprins. Actrița cere prea mult de la ea și de la echipa de producție, iar problema este că vedeta nu este deloc ponderată. De multe ori cere lucruri prin crize violente, motiv pentru care a fost dată afară din producția filmului. „Era tot timpul nervoasă. Şi a considerat că nu a fost tratată pe măsura valorii ei“, a explicat un membru al echipei spectacolului.

Mai mult, se pare că actrița ar fi pălmuit un membru al echipei și ar fi aruncat cu diverse obiecte, iar la o ședință foto ar fi dat cu o salată de pământ, menționând că era trebuie să aibă grijă de silueta sa. „A creat o atmosferă ostilă, înfricoşându-i pe cei cu care a lucrat“, a spus un apropiat de-al vedetei. La vârsta de 80 de ani, Faye este un adevărat icon al cinemetografiei hollywodiană. Vedeta a spus, la un moment dat, că personajele pe care le-a jucat i-au construit o imagine ireală. „Aceste roluri mi-au construit o imagine ireală, de femeie rea şi insensibilă, iar acum îmi este greu să mai găsesc roluri care să transmită blândeţe, bunătate, vulnerabilitate, fiindcă oamenii mă asociază cu un alt gen de femeie“, explica ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: