Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4) Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Femeia cu cei mai mari pomeți din lume și-a șocat fanii după ce a postat mai multe fotografii cu ea dinainte de operațiile estetice! Modelul ucranian este de nerecunoscut acum!

Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice

Anastasia Pokreshchuk este un model ucranian în vârstă  de 32 de ani. Aceasta s-a făcut remarcată după ce, în urmă cu șase ani a început o transformare totală. Tânăra și-a făcut o mulțime de operații estetice, devenid celebră pentru faptul că este femeia cu cei mai amri pomeți din lume.

Recent, aceasta și-a surprins fanii cu mai multe fotografii de când nu avea operații estetice. La 26 de ani, Anastasia Pokreshchuk avea o frumusețe naturală, părul lung și un machiaj natural. Au trecut șase ani de atunci, iar acum, Anastasia este de nerecunoscut după ce a investit sume uriașe în aspectul său unic.

Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Femeia susține că are acum ”cei mai mai pomeți din lume” și  că a pierdut numărul operațiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Aceasta și-a șocat fanii atunci când a postat pe rețelele de socializare fotografiile cu ea de când nu avea nicio operație estetică.

Anastasia Pokreshchuk și-a pus fanii să voteze versiunile ei

Mai mult, modelul ucranian și-a pus fanii pe de Instagram să voteze care versiune a ei le place cel mai mult. Într-una din poza, Anastasia are părul brunet, ochii căprui, puțin machiaj și fără retușuri estetice pe față. În cealaltă fotografie este tânăra de acum, cum părul roz, lentile de contact colorate în albrastru și un machiaj dramatic, însă schimbarea cea mai mare este la pomeții acesteia care sunt uriași.

Deși ea preferă în mod clar noua ei versiune, Anastasia și-a întrebat cei 250.000 de urmăritori într-o postare: ”Transformare 26 sau 32. Pe cine alegeți?”. Postarea a acumulat peste 21.000 de aprecieri și peste 1.600 de comentarii.

Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut

Un fan a scris în secțiunea de comnetarii: ”arăți ca un super-erou de la Marvel”, iar Anastasia l-a apreciat, răspunzând „da” cu un emoji de inimă. De asemenea, o altă fană a spus că este „foarte frumoasă” la 26 de ani, iar Anastasia a răspuns pur și simplu: „Nu”.

Transformarea Anastasiei la vârsta de 26 de ani, când a avut prima intervenție chirurgicală. De atunci, ea și-a înjectat buzele cu acid hialuronic, și-a injectat Botox în pomeți și frunte și și-a vopsit părul. Deși este des criticată pentru aspectul său fizic, modelul ucranian își iubește noul look.

Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte de operațiile estetice! Este de nerecunoscut

”După ce am făcut injecțiile și am văzut schimbările în obraji, m-am îndrăgostit de ele. Înțeleg că arată ciudat pentru alți oameni, dar nu mă deranjează”, a spus ea anterior, adăugând că a pierdut numărul de proceduri pe care le-a avut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: