Redactia.ro
Home » Stil de viață » Femeia cu 350 de operații estetice! A fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat

Femeia cu 350 de operații estetice! A fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat

GALERIE FOTO (2)

Alicia Douvall, actriță și fotomodel, din UK, a devenit cunoscută în toată lumea drept femeia cu 350 de operații estetice. Ea și-a dorit să arate precum Angelina Jolie, după ce medicul estetician i-a făcut această promisiune. Lucrurile nu au stat deloc în favoarea ei. Nu doar că intervențiile au desfigurat-o, dar au dus-o și la un pas de moarte. Asta după ce implanturile fesiere i-au explodat.

Femeia cu 350 de operații estetice! A fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat

Operațiile estetice pot avea consecințe grave asupra persoanelor care apelează la ele. Unui fotomodel din UK, pe nume Alicia Douvall, care și-a făcut nu mai mult de 350 de intervenții, i s-a întâmplat chiar să fie la un pas de moarte, din cauză că implanturile fesiere i-au explodat, informează Libertatea.

Alicia Douvall leaves hospital on crutches looking battered and bruised after horror fall at home

Alicia Douvall și-a dorit să arate precum Angelina Jolie, dar rezultatul nu a fost deloc în favoarea sa. Și ea este dezamăgită de transformare, mai ales că medicul estetician i-a promis că o va face la fel de frumoasă precum faimoasa actriță. În cele 350 de operații estetice a investit 2, 4 milioane de dolari, iar prima modificare a avut-o la vârsta de 17 ani.

Alicia Douvall wraps up in scarlet jacket and woollen hat on VERY rare public appearance | Daily Mail Online

”Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba”, povestea ea cu ani în urmă, într-un interviu.

Alicia regretă că a avut încredere în medicul estetician

Fotomodelul britanic regretă că s-a încrezut în medicul care a operat-o. Chiar și fiica sa i-a spus că nu arată deloc bine. Alicia se consideră acum un extraterestru.

A făcut 350 de operaţii estetice pentru a arăta ca o zână. A avut un şoc după — MaraMedia

„Asta mi-a zis chirurgul meu –(n.red. că o să arate ca Angelina Jolie ), dar am fost proastă că l-am crezut. În loc, semăn acum cu un extraterestru. Chiar și Georgia, fiica mea, mi-a spus: ”Dumnezeule, trebuie să repari asta!”, iar ea nu-mi spune niciodată că arăt rău”, a spus Alicia.

Alicia Douvall și-a scurtat chiar și degetele de la picioare

Alicia Douvall și-a scurtat chiar și degetele de la picioare ca să arate mai bine. Ea este dezamăgită și de acest aspect și supărată pe medici, fiindcă nu i-au explicat de la bun început riscurile.

„Au acceptat sa-mi scurteze chiar si degetele de la picioare, pentru a arata bine in sandale, iar problemele ce ar putea sa apara mi le-au explicat dupa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: