Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Obsedată de operații estetice, un model și-a injectat ulei de gătit în față! Chipul ei este distrus

Obsedată de operații estetice, un model și-a injectat ulei de gătit în față! Chipul ei este distrus

GALERIE FOTO (2)

O fotomodel de origine sud-coreeană și-a distrus fața după ce și-a injectat ulei de gătit. Hang Mioku, obsedată de operații estetice, a decurs la acest gest, în urma refuzului medicilor de a-i mai face “injecții cu silicon, pentru o piele fină”.

Obsedată de operații estetice, un model și-a injectat ulei de gătit în față! Chipul ei este distrus

Hang Mioku, un fotomodel din Coreea de Sud, a impresionat o lumea întreagă cu gestul ei. Obsedată fiind de operații estetice și după ce medicii au refuzat să-i mai facă asfel de intervenții, Hang Mioku și-a înjectat ulei de gătit în chip, crezând că o să-l aibă mai fin. Rezultatul este de-a dreptul înfiorător, deoarece fața i s-a umflat, i-a fost plină de răni și a ajuns de nerecunoscut, informează știrileprotv.ro

A vrut să fie mai frumoasă şi şi-a injectat ulei de gătit în faţă. Cum a arătat după? Ca un monstru | B1.ro

Povestea femeii a ținut în urmă cu mulți ani, primele pagini ale ziarelor și a fost un subiect intens discutat la diferite televiziuni. Unii oamenii au fost șocați de fapta sud-coreenii și chiar li s-a făcut milă, încât au donat pentru ca modelul să-și refacă chipul.

Tânără cu orice preț. Și-a injectat ulei în fața. Cum arată acum femeia? Foto șocant – CYD.RO

Astfel, a ajuns să treacă prin alte zece operații de reconstrucție, dar frumusețea de altădată nu i-a mai putut fi readusă. Acum, Hang Mioku își dorește să arate ca înainte.

Socant! O femeie si-a distrus fata injectandu-si ulei pentru gatit! FOTO - Ele.ro

Hang Mioku a apelat pentru prima oară la operații estetice la vârsta de 28 de ani, iar de atunci a dezvoltat o dependență față de acestea. În urma faptei sale, nu a mai putut reveni la cariera în modă și a ajuns să lucreze într-un magazin de haine reciclate, denumit The Beautiful Shop (Magazinul Frumos) și primește și un ajutor de la stat.

Și-a scos coastele ca să arate precum Jessica Rabbit

Pixee Fox, un fotomodel din Suedia, a impresionat și ea la rândul său, o lume întreagă prin transformarea sa. Ea și-a scos coastele și și-a făcut 15 operații estetice pentru a arăta ca personajul de desene animate Jessica Rabbit. Jessica Rabbit este un personaj de desene animate creată după modelul 90-60-90. Așa că Pixee și-a operat nasul, și-a mărit buzele, sânii, fundul și și-a micșorat talia prin scoaterea coastelor. Rezultatul însă, nu i-a încântat pe fanii ei, care îi reproșează că a exagerat.

Image result for pixee fox before surgery

„Știu că sunt mulți oameni care se inspiră de la mine. Și nu din operații mele estetice, ci mai degrabă din atitudinea mea. Niciodată nu mă pierd cu firea  și sunt eu însămi. Nu mă schimb pentru nimeni. Îmi iubesc viața. Nu totul se rezumă la operațiile mele estetice.”, a mai spus Pixee pentru Plastic Surgery.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: