Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani de a ajuns să arate așa?

S-a aflat! Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani de a ajuns să arate așa?

GALERIE FOTO (8) Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani

Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani! Fiica Clejanilor s-a transformat complet în ultimii ani, fiind de nerecunoscut. Se știe că Margheritei i-a plăcut mereu să arate bine, motiv pentru care a apelat la câteva operații estetice, pentru a-și schimba înfățișarea.

Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani de a ajuns să arate așa?

Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a devenit cunoscută datorită talentului său muzical, iar de-a lungul timpului, Margherita i-a șocat pe fanii săi. La vârsta de 19 ani, bruneta a decis să își facă câteva schimbări fizice, pentru a arăta mai bine. De-a lungul timpului, aceasta s-a transformat complet spre deosebire de cum arăta la începutul carierei sale, iar multă lume s-a întrebat câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani. Ei bine, se pare că Margăi îi cam plac operațiile estetice, fiind dispusă să plătească pentru ele o avere. Potrivit Cancan.ro, Margherita de la Clejani, în vârstă de 28 de ani, se poate mândri cu patru intervenții estetice.

Așadar, Marga a decis să-și facă o rinoplastie de micșorare a nasului, care a costat nu mai puțin de 5.000 de euro. De asemenea, Margherita de la Clejani și-a făcut implant mamar, 6.000 de euro, un lifting facial, care a costat 3.000 euro și acid hialuronic, 3.000 de euro. Iar totalul acestor intervenții estetice au costat în jur de 18.000 de euro. După ce a aflat că fiica sa și-a pus silicoane, Ioniță de la Clejani a avut o reacție acidă la adresa acesteia. „În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier. Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, a zis Ioniță, în urmă cu ceva timp.

Margherita de la Clejani, transformată total

Câte operații estetice și-a făcut Margherita de la Clejani! Cu toate astea Margherita nu s-a oprit aici. Artista a slăbit foarte mult și și-a pus extensii, apelând la diverse proceduri de înfrumusețare, care au schimbat-o complet. De multe ori, bruneta a fost acuzată că s-a mutilat, susținând la un moment dat, că a simțit nevoia să-și facă mici artificii stilistice, care au ajutat-o să se redescopere. Mai mult, Viorica de la CLejani a apărat-o întotdeauna pe fiica sa în spațiul public, declarând că fiica sa nu a exagerat cu operațiile estetice. „Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva waw faptul că-ţi pui acid în buze.”, a declarat Margherita de la Clejani.

Chiar înainte de a ajunge pe mâna medicului estetician, Margherita este o tânără blondă, cu sânii mici și buzele subțiri, iar acum, cântăreața a ajuns de nerecunoscut! Bruneta și-a dorit dintotdeauna să arate bine, făcând multe sacrificii pentru a-și îndeplini visul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: