Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, schimbare radicală după scandalul recent. Ce a făcut cântăreața

Margherita de la Clejani, schimbare radicală după scandalul recent. Ce a făcut cântăreața

GALERIE FOTO (2)

Margherita de la Clejani pare să se fi cumințit duupa scandalurile în care a fost implicată în ultima perioadă. Cu un dosar penal la activ, plus acuzații de consum de droguri, Margherita afișează acum pe Instagram o ipostază extrem de cuminte, având în vedere trecutul tumultuos.

Mai mult, Margherita a lucrat puțin la înfățișare, și-a făcut breton și s-a îmbrăcat într-un “deux-piece” pe care îl promoveaza pe Instagram. Dacă până nu de mult Margherita și familia ei intrau în atenția autorităților pentru acuzații grave cu privire la consumul de droguri, tânăra pare să se fi liniștit în această perioadă, alegând să se concentreze pe notorietate si banii pe care îi poate câștiga de pe urma acesteia.

Margherita a fost acuzată de consum de droguri

Margherita a reușit să își supere familia și să intre în atenția autorităților după ce aceasta a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a fost testată pozitiv pentru consum de droguri. Potrivit analizelor IML de la momentul respectiv, Margherita consumase un cocktail de droguri, format din LSD și cocaine, aceasta fiind nevoită să isi recunoască faptele.  În plus,  Margherita a mărturisit că va încerca să își trateze problemele și să se interneze la o clinică de dezintoxicare.

Nu este la prima abatere

Consumul de droguri era ceva firesc pentru Margherita, care, conform apropiaților, obișnuia să își facă apariția la diverse petreceri și evenimente în stare deplorabilă, după “servirea” diverselor halucinogene. Din păcate, părinții acesteia, Viorica și Ioniță din Clejani știau de problemele fetei lor, dar și de cea a lui Fulgy, fratele Margheritei, și el  consumator de droguri. Potrivit surselor, problemele Margheritei au început din momentul în care s-a întors în America, aceasta declarând în repetate rânduri că locul ei este la Hollywood, nu în România.

Margherita de la Clejani pare să se fi cumințit duupa scandalurile în care a fost implicată în ultima perioadă. Cu un dosar penal la activ, plus acuzații de consum de droguri, Margherita afișează acum pe Instagram o ipostază extrem de cuminte, având în vedete trecutul tumultuos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: