Redactia.ro
Home » Monden » Margherita din Clejani, implicată într-un nou scandal

Margherita din Clejani, implicată într-un nou scandal

Margherita de la Clejani

Margherita din Clejani este implicată într-un nou scandal, la câteva luni după ce a produs accidentul rutier sub influența drogurilor.

Nou dosar de amenințare și lovire

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale, anunță poliția printr-un comunicat, potrivit Antena3 TV. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Contactată de către jurnaliști, Margherita de la Clejani a avut o reacție cel puțin ciudată. Aceasta se afla la atelierul său de croitorie și a menționat că nu este adevărat ce a apărut în presă și că ea… lucrează la criminalistică. ”Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat. Nu am lovit pe nimeni, nu este adevărat. Acum activez în alt domeniu, în criminalistică. Profesorul meu este Tudor… Butoi. Întrebați poliția, nu pe mine (n.r. dacă a lovit pe cineva). Sunt un jurnalist foarte bun, am făcut Facultatea de Jurnalism. Azi am avut o zi fascinantă.”, a spus Margherita.

Accident sub influența drogurilor

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, se arată într-un comunicat.

Vedeta TV a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă, pentru că avea un comportament ciudat, polițiști spun că au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.