Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ilie Dumitrescu prins conducând sub influența drogurilor

Fiul lui Ilie Dumitrescu prins conducând sub influența drogurilor

toto dumitrescu, droguri,

Toto Dumitrescu, fiul celebrului internațional Ilie Dumitrescu s-a ales cu dosar penal. A fost prins conducând sub influența substanțelor stupefiante.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost prins vineri noaptea conducând sub influența drogurilor. Actorul a fost testat cu aparatul „Drug test”, și găsit pozitiv la două substanțe. Cocaină și cannabis. Fiul fostului fotbalist a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, iar apoi i-a fost întocmit dosar penal.

“Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliției.

Potrivit legii, Toto Dumitrescu riscă închisoare de la 1 la 5 ani sau o amendă penală, dar totul se va stabili în instanță.

Toto, fiul celebrului fotbalist

Toto este actor. A studiat la Londra, la Academia de Teatru și Film. Până acum a avut mai multe roluri în piese de teatru, într-un film marca HBO România, Hackerville, într-un videoclip și în reclame. A urcat de mai multe ori și pe podium și a pozat pentru reviste celebre. Ilie Dumitrescu a crezut că fiul său îi va moșteni pasiunea pentru fotbal, dar tânărul a călcat pe urme mamei sale, un cunoscut manechin. Fostul fotbalist și mama lui Toto, Letiția s-au cunoscut la începutul anilor 90’. La vremea respectivă el era însurat, dar după un an a divorțat. S-a căsătorit cu Letiția, iar mariajul lor a durat 14 ani. Împreună au și o fată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: