Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 22 de ani s-a bătut „parte în parte” cu patru polițiști și trei agenți de securitate. Ce s-a întâmplat cu ea după altercație

O tânără de 22 de ani s-a bătut „parte în parte” cu patru polițiști și trei agenți de securitate. Ce s-a întâmplat cu ea după altercație

tanara de 22 de ani s-a batut cu politia

O tânără din Constanța a fost arestată preventive după ce sa bătut cu mai multe persoane, printer care și patru agenți de poliție. Ea este reținută timp de 30 de zile pentru mai multe infracțiuni de ultraj. Tânăra de 22 de ani a provocat un scandal monstru într-un bar la sfârșitul săptămâni trecute.

Bătaie „parte în parte” într-un bar din Constanța

Tânăra de 22 de ani s-a luat la bătaie cu mai mulți bărbați într-un bar din Constanța. Ea era sub influența substanțelor psihotrope, nefiind complet conștientă de acțiunile sale. Prima victima a fetei din Constanța a fost una dintre angajatele care serveau la bar. Aceasta a lovit-o cu pumnii, piciorele și atras-o de păr de angajată.

„La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național”, au anunțat procurorii.

„Inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local”, se arată în comunicat.

Ce s-a întâmplat cu tânăra de 22 de ani după altercații

Pe numele inculpatei a fost emis un mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceasta este anchetată pentru ultraj lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Ma mult, pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a amenințat persoanele prezente. In criza pe care o avea, fata a scuipat organele de poliție. Cea care a apăsat butonul de panică a fost chiar femeie ce servea la bar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: