Redactia.ro
Home » Monden » Cutremur la IPJ Constanța, după ce Vali Vijelie a spus că a băut șpriț cu șeful poliției

Cutremur la IPJ Constanța, după ce Vali Vijelie a spus că a băut șpriț cu șeful poliției

Vali Vijelie

Anchetă la IPJ Constanța, în urma concertului susținut de Vali Vijelie de la mare. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța va face verificări în urma afirmațiilor făcute de Vali Vijelie, că ar fi băut un șpriț cu un șef de poliție, la petrecerea din weekend de la Năvodari, încheiată cu amenzi. Ulterior Vali Vijelie a spus că a fost doar o glumă, dar cu toate acestea reprezentanții IPJ Constanța susțin că se fac cercetări.

La câteva zile de la incident, interpretul de manele a făcut clarificări

„Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 300-400. Au ocupat locurile și la cealaltă terasă. Și pe stradă s-au strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun pentru că… Dar o spun, până la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”, a spus Vali Vijelie, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!”, a mai spus artistul.

De asemenea, cântărețul a ținut să sublinieze faptul că nu a fost amendat de poliție în acea seară.

”N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. A spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!” – a spus râzând Vijelie.

S-a lăsat cu scandal

Un concert susținut de Vali Vijelie, vineri seara, la terasa unui club din Mamaia a fost oprit de polițiști. Pentru a dispersa mulțimea, timp de peste 10 minute, agenții l-au „acompaniat” pe celebrul manelist cu sirenele autospecialelor, care aproape că l-au acoperit pe cântăreț.

Un echipaj de poliție a folosit aceeași metodă inventivă, pentru a „sparge” gașca adunată la un loc unde cânta manelistul Vali Vijelie, tot pe litoralul românesc.

Incidentul a avut loc în stațiunea arhiplină Eforie Nord, iar polițiștii prezenți la fața locului au pornit sirena autospecialei din dotare ca să acopere muzica și să împrăștie lumea adunată acolo, scrie digi24.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: