Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, după scandalul în care a fost implicată: ”Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean”

Margherita de la Clejani, după scandalul în care a fost implicată: ”Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean”

Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a oferit noi declarații după scandalul în care a fost implicată fiind acuzată de consum de droguri și că s-a urcat sub influența alcoolului la volan. Ea recunoaște că s-a implicat într-un anturaj nepotrivit ei.

Margherita de la Clejani vrea să devină mamă

Margherita de la Clejani surprinde din nou. După scandalul din această vară, ea își recunoaște greșelile. Mai mult, ea spune că a învățat din ele și crede că a fost implicată într-un anturaj nepotrivit ei, potrivit wowbiz.ro

”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a declarat Marga în cadrul unei emisiuni TV.

Margherita de la Clejani: ”Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine”

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.”, a mai zis ea.

După scandalul sub influența drogurilor, Margherita a avut un altul. S-a certat cu angajatele unei societăți comerciale.

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale, anunță poliția printr-un comunicat, potrivit Antena3 TV. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Contactată de către jurnaliști, Margherita de la Clejani a avut o reacție cel puțin ciudată. Aceasta se afla la atelierul său de croitorie și a menționat că nu este adevărat ce a apărut în presă și că ea… lucrează la criminalistică. ”Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat. Nu am lovit pe nimeni, nu este adevărat. Acum activez în alt domeniu, în criminalistică. Profesorul meu este Tudor… Butoi. Întrebați poliția, nu pe mine (n.r. dacă a lovit pe cineva). Sunt un jurnalist foarte bun, am făcut Facultatea de Jurnalism. Azi am avut o zi fascinantă.”, a spus Margherita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: