Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a făcut noi mărturisiri despre scandalul care o implică pe Margherita de la Clejani

Viorica de la Clejani a făcut noi mărturisiri despre scandalul care o implică pe Margherita de la Clejani

Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și a dat noi informații despre situația fiicei sale. Margherita de la Clejani a provocat un accident în luna iunie, iar motivul ar fi fost că a urcat drogată la volan.

Familia Clejanilor a fost implicată într-un scandal uriaș la începutul lunii trecute. Fiica cea mare, Margherita, cunoscută și ea în showbiz, a provocat un accident. La acel moment, informațiile din presă au anunțat că vedeta ar fi condus, drogată fiind.

Viorica de la Clejani, vești despre fiica sa, după ce aceasta a provocat un accident

Interviul oferit pentru Măruță a reprezentat prima apariție la televiziune a Vioricăi de la Clejani, după scandalul în care a fost implicată familia ei. Cântăreața a făcut mărturisiri despre situația în care a fost implicată. Viorica a spus că Margherita de la Clejani a fost implicată într-un anturaj nepotrivit.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi”, a mărtrisit Viorica de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Viorica de la Clejani a declarat și la PRO TV ceea ce a susținut încă de la izbucnirea scandalului: că ea își va susține mereu copiii, orice ar face.

Margherita de la Clejani, susținută de părinții ei

„Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, declarat și Ioniță de la Clejani la emisiunea de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: