Redactia.ro
Home » Monden » Ce a consumat Margherita înainte de accident. Declarațiile lui Ioniță de la Clejani VIDEO

Ce a consumat Margherita înainte de accident. Declarațiile lui Ioniță de la Clejani VIDEO

Scandal Clejani

Accidentul rutier provocat de Margherita de la Clejani ridică foarte multe semne de întrebare, după ce în presă s-a vehiculat că artista ar fi consumat substanțe interzise înainte.

Ioniță de la Clejani a sărit în apărarea fiicei sale și a intrat în direct la Tv pentru a explica ce s-a întâmplat de fapt cu Margherita.

Ce a consumat Margherita de la Clejani înainte de a provoca accidentul rutier?

Ioniță de la Clejani a intrat în direct la Antena 1, luni seara pentru a explica ce s-a întâmpla de fapt cu fiica sa sâmbătă dimineața, când aceasta a provocat accidentul rutier.

Lăutarul a declarat la XNS că Margherita a consumat pastile de slăbit înainte de a urca la volanul mașinii sale, motiv pentru care i s-ar fi făcut rău.

Totodată, Ioniță de la Clejani a menționat că a început o anchetă pe cont propriu pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa.

Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. „Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo”, a spus Ioniță de la Clejani.

Ioniță de la Clejani îi ia apărarea fiicei sale

Ioniță Manole a mai spus că nu înțelege de ce toată lumea a crezut că Margherita a consumat droguri și nu a luat în calcul posibilitatea că i s-a făcut rău la volan din cauza medicamentelor pentru slăbit.

Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a continuat Ioniță.

Sâmbătă dimineața, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier, iar unele surse din presă au precizat că aceasta ar fi consumat substante interzise înainte de a se urca la volan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: