Redactia.ro
Home » Știri » Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu! ”Aș vrea să nu se vadă ridurile”

Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu! ”Aș vrea să nu se vadă ridurile”

GALERIE FOTO (2) Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu! ”Aș vrea să nu se vadă ridurile”

Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu? Oamenii s-au întrebat întodeauna cum de-a și-a păstrat aceasta aceeași imagine timp de ani de zile.

Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive personalități din televiziune. Horoscopista celebră de la Pro Tv a reușit să-și păstreze imaginea în toți acești ani și a ajuns să fie controversată pentru stilul său de viață, lumea întrebându-se dacă a apelat la bisturiu pentru a se menține tânără.

Înainte de a lucra în televiziune, Neti Sandu a făcut cu totul și cu totul altceva. Aceasta a lucrat la un institut de proiectări și arhitectură, pe postul de bibliotecară. După ce a devenit horoscopistă la Pro TV, vedeta a fost apreciată și îndrăgită de publicul românesc, astfel a reușit să se mențină așa atâția ani de zile.

Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu! La vârsta de 62 de ani, Neti Sandu a reușit să-și păstreze o imagine impecabilă în media. De-a lungul timpului s-a confruntat cu multe critici. Deși a fost acuzată că poartă peruci, aceasta a mărturisit că este părul ei natural și că mulți stiliști au încercat să o convingă să își schimbe coafura, dar s-a împotrivit. Pentru a-și întreține părul, prezentatoarea folosește mai multe produse pentru a avea ”aspect sticlos”.

Câte operații estetice și-a făcut Neti Sandu! ”Aș vrea să nu se vadă ridurile”

Într-un interviu acordat anul trecut pentru Viva, prezentatoarea Horoscopului de la Pro TV a vorbit despre viața personală, dar și despre operațiile estetice. Aceasta a declarat nu prea a luat parte la evenimente mondene, deoarece se trezește foarte devreme pentru a merge la muncă și pentru a se pregăti.

”Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a spus Neti Sandu în interviu.

Ce părere are Neti Sandu despre intervențiile estetice

”Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit.

Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine.

Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum îți spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu”, a declarat Neti Sandu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: