Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Neti Sandu fără perucă? Imaginile neştiute care au scăpat pe internet FOTO

Cum arată Neti Sandu fără perucă? Imaginile neştiute care au scăpat pe internet FOTO

GALERIE FOTO (2) Neti Sandu

Neti Sandu prezintă horoscopul la Pro TV de mai bine de 24 de ani, așadar are o carieră de succes la unul dintre cele mai cunoscute posturi TV din țară. Totuși, aceasta a mărturisit că are o problemă cu care se confruntă de ani buni.

Neti Sandu poartă sau nu perucă?

Neti Sandu este cunoscută de toată România și nu de puține ori s-a plâns de o problemă pe care o are foarte des în ceea ce privește aspectul său fizic. Astfel, Neti Sandu a povestit că are poartă perucă și credea că toată lumea și-a dat seama de acest lucru, dar totuși, sunt oameni care o tragde păr să vadă dacă așa este.s

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr pe stradă, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat. Cred că am fost întrebată de peste o mie de persoane”, spunea Neti Sandu într-un interviu.

De ce Neti Sandu nu este căsătorită

Neti Sandu a povestit că atunci când a început să lucreze la Pro TV, a terminat o relație sentimentală de zece ani, iar de atunci, deși a avut încercări, nu a mai reușit să formeze o relație cu cineva.

„Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici. Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”, a povestit vedeta de la Pro TV.

Neti Sandu par natural
Neti Sandu par natural
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: