Redactia.ro
Home » Monden » Marele regret al lui Neti Sandu. De ce nu a vrut să aibă moștenitori

Marele regret al lui Neti Sandu. De ce nu a vrut să aibă moștenitori

Marele regret al lui Neti Sandu

Neti Sandu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare a rubricii horoscop din România, dar cu toate astea puțini știu că aceasta nu are copii. Vedeta a fost întotdeauna discretă atunci când venea vorba despre viața ei personală.

De ce nu a vrut Neti Sandu să aibă copii?

Neti Sandu, în vârstă de 62 de ani este în prezent una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micile ecrane. Deși apare în fiecare zi cu noutăți despre zodii, Neti a fost întotdeauna discretă cu viața ei privată.

Într-un interviu oferit revistei Unica.ro, Neti a vorbit despre viața de familie, care, îi lipsește. Prezentatoarea de la ProTv, a mărturisit că nu are copii, motiv pentru care regretă în prezent acest lucru. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut, dar mi-a fost frică la vremea aia, n-aş fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită. Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare.  a spus Neti Sandu.

Neti Sandu, părăsită după 10 ani de relație

Chiar dacă nu are copii, Neti Sandu are o relație apropiată cu sora ei și fiicele acesteia. Jurnalista a declarat că este foarte atașată de cele două nepoate, iar una dintre ele, are la rândul ei, o fetiță. Prezentatoarea este mulțumită de familia ei și de faptul că are o famlie numeroasă, cu care se înțelege de minune.

Pe rețelele de socializare, Neti postează des fotografi în care apare alături de nepoatele și de sora ei. Invitată la Radio cu Andreea Esca, Neti Sandu a vorbit despre prima ei căsătorie. Aceasta s-a măritat la vârsta de 24 de ani, dar căsnicia nu a durat mult. După doi ani, cei doi au divorțat. După o căsnicie eșuată, Neti a mai avut o relație de 10 ani cu un bărbat, care a ales să plece ulterior, fără prea multe explicații. Acest lucru a șocat-o pe prezentatoarea rubricii de horoscop, fiind nevoită să facă cinci ani de terapie pentru a-și reveni.

După aceea, am avut o relaţie de 10 ani până chiar când să ajung la Pro TV, dar a plecat. Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia. A fost înfiorător de greu. Aşa a fost începutul la Pro TV, a mai spus Neti Sandu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: